IZNENAĐENJE NA KREVETU Ovako je Ella dočekala Charlesa na Valentinovo

Osim što slave Dan zaljubljenih, ovaj par danas obilježava i dvije godine otkako su jedno drugom u Las Vegasu izrekli sudbonosno 'da'

Instagram

Romantične poruke, zajedničke fotografije, srca i još malo srca - ovako nekako danas izgledaju društvene mreže na kojima se slavi Dan zaljubljenih. Brojni su tako s pratiteljima podijelili i iznenađenja koja su pripremili ili pak dobili od svojih partnera, a istom nije odoljela ni Ella Dvornik.

Za razliku od većine kojima je 14. veljače samo Valentinovo, domaćoj blogerici i Influencerici ovo je ujedno i datum kada obilježava godišnjicu braka. Prije točno dvije godine, 30-godišnjakinja i 13-godina stariji suprug, Britanac Charles Pearce, izmijenili su bračne zavjete u Las Vegasu, a tim povodom, Ella je za Charlesa danas pripremila i posebno iznenađenje.


Kako je otkrila u objavama na svom Instagram profilu, supružnici, koji su ujedno i ponosni roditelji trogodišnje Balie Dee i uskoro jednogodišnje Lumi Wren, trenutno se nalaze u Splitu, a luksuzni hotel u kojem odsjedaju, Ella je odlučila iskoristiti kao idealan prostor za pripremanje romantičnog iznenađenja. U videosnimci koju je objavila na Instagramu, blogerica je pokazala kako je za supruga pripremila iznenađenje na krevetu - košaru u obliku srca u koju je stavila pjenušac, čokoladice i nezaobilaznu ružu.

Instagram 
Instagram 


Osim slatkim poklonom na krevetu, Ella Charlesa planira osvojiti i romantičnim pogledom na more koje će, kako je rekla u snimkama, gledati iz udobnosti kreveta. Iako suprugovu reakciju na doček s pjenušcem na krevetu nije snimila, Ella je s pratiteljima podijelila i fotografiju od prije koju godinu na kojoj zaljubljeno pozira grleći Charlesa. 'Sretno Valentinovo svima! I sretna nam druga godišnjica braka, a i svima vama ostalima koji danas slavite godišnjice', poručila je 30-godišnjakinja.