Marijana Batinić rastužila mnoge: 'Nismo se ni oprostile...'

Domaća voditeljica posvetila je dirljivu objavu posebnoj osobi

Instagram

Iako danas s njezinog lica ne silazi osmijeh, domaća voditeljica Marijana Batinić, koja danas slavi 40- rođendan, jučer je bila drugačijeg raspoloženja. Naime, jučer bi svoj 99. rođendan proslavila njezina bajka Ane, koja je preminula u rujnu prošle godine, i to svega nekoliko dana nakon što je na svijet stigla Marijanina druga kćerkica Roza. Tim je povodom voditeljica voljenoj baki posvetila dirljivu objavu na koju nitko nije ostao ravnodušan. 

Instagram 

Na Instagramu, gdje je prati 266 tisuća ljudi, Marijana je objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira s bakom. 'Draga moja Ane otišla, a nismo se ni pozdravile. Svega par dana nakon što se Roza rodila. Nisam je ni ispratila', započela je emotivna voditeljica. 

Instagram 

'Cijeli dan pokušavam skrenuti misli, ali kako se dan bliži kraju, grop u grlu sve je veći. Danas smo trebali slaviti lijepu brojku. I Ne znam zašto pišem uopće ovo na Instagram...', nastavila je Marijana. 

Instagram 

'I dalje svi u obitelji osjećamo njenu prisutnost. Sretan ti bako 99. rođendan, planirale smo barem 100, ali nije nam dala ta ružna i nemilosrdna 2020.', zaključila je Marijana svoju emotivnu objavu. Osim toga, na storyjima je objavila dvije 'uspomene' - jednu fotografiju od prošle godine, kada je njezina baka proslavila 98., te jednu od pretprošle godine, kada je napunila 97 godina. 

Inače, početkom ovog mjeseca šesti je rođendan proslavila i Marijanina starija kći Ena, koju je dobila u braku sa suprugom Matejom Pašalićem. 'Punih šest godina naše si sunce i za najoblačnijih dana. Sretan rođendan djevojčice mila i neka ti je uvijek toplo oko srca. Sretan rođendan djevojčice mila i neka ti je uvijek toplo oko srca', poručila je tada voditeljica svojoj mezimici na društvenim mrežama.