Danijela Martinović sasvim iskreno: 'Trebam koji trenutak samoće...'

Popularna pjevačica ne skriva emocije

Story

Prošla godina i sve što je ona donijela - pandemiju. stres, neizvjesnost i novo normalno, preko noći promijenili su živote svakoga od nas. Druženja, izlasci, koncerti, pa čak i kave u omiljenom kafiću - postali su tek želja koju odjednom svi više cijenimo. Sve to jako dobro zna jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, 49-godišnja Danijela Martinović, kojoj je, kao i mnogim kolegama s estrade, zloglasni koronavirus poremetio planove u karijeri. Koncerata tako dugo nije bilo, ali ih se supruga Petra Graše uvijek rado sjeti. Učinila je to još jednom, a riječi koje je pritom uputila - nikog nisu ostavile ravnodušnim.

Naime, simpatična se Splićanka s nostalgijom prisjetila razdoblja kada među ljudima nije bilo straha od zaraze, razmaka, maski... Prisjetila se jednog od svojih nastupa te zato na Instagramu objavila dvije fotografije nastale u nekim 'boljim vremenima'.

'Prije svakog izlaska na pozornicu osjećam zahvalnost za poklonjenu priliku... Trebam koji trenutak samoće za taj osjećaj... Napunim se njim i stanem pred svoju publiku... Tek tada im, potpuno prisutna, mogu pokloniti ono čime sam ispunjena. Jedva čekam nove nastupe i to neopisivo iskustvo!', napisala je pjevačica pored fotografija u kojima pozira u elegantnoj smaragdnoj večernjoj haljini, a komentari su se odmah krenuli nizati.

Story 

'Ljepotice, predivna si', 'divna', 'krasna', 'Danijela divna si, kada izađeš na pozornicu nema ti premca. Imaš moju zahvalnost', tek su neki od njih.

Inače, u nedavnom intervju za RTL Exkluziv, Danijela i njezin suprug Petar Grašo podvrgnuli su se ljubavnom poligrafu, pri čemu je ona otkrila što najmanje voli kod svog partnera. Petar nažalost nije pogodio što to njegova Danijela najviše i najmanje voli kod njega. 'Duhovit je', rekla je pjevačica, dok je on mislio da je riječ o lakoći postojanja. Iako je Petar mislio da Danijela dosta toga kod njega ne voli, ona je izdvojila kašnjenje. S druge strane, on njezinom najvećom manom smatra činjenicu da se lako naljuti.

Kada je došlo pitanje koja je Danijelina neostvarena želja, našalio se i rekao: 'Ima stvarno puno neostvarenih želja, ali možda da bude šest, sedam centimetara viša'.

Inače, ovaj je par poznat po tome što godinama uspijeva svoju ljubav živjeti daleko od očiju javnosti. To potvrđuje i činjenica da ih uistinu rijetko viđamo u javnosti zajedno. 'Slobodan izbor je i da o našoj vezi ne želimo pričati, od starta se toga držimo. Imamo oboje karijeru i ne želimo da se to sljubi', rekla je 49-godišnja Splićanka jednom prilikom.