17 MINUTA SMIJEHA I ČAŠICA ISTINE Harryjev intervju koji će se pamtiti

Javila se kratko i Meghan Markle

Profimedia

Život u Americi u potpunosti je drugačiji od onog u Velikoj Britaniji. U to se uvjerio i princ Harry koji je sa suprugom Meghan Markle i uskoro dvogodišnjim sinom Archiejem prije nešto manje od godinu dana doselio u Los Angeles. Britanski dvor zamijenjen je domom u Santa Barbari, a elegantne odjevne kombinacije onim ležernijima. A ležeran je bio i prvi intervju princa Harryja, koji je gostovao kod svog sunarodnjaka koji godinama živi u Americi, voditelja i glumca Jamesa Cordena.

Profimedia 

Kako bi mu značajno prikazao gdje je doselio, James je poveo princa Harryja na turističku turu Los Angelesom. S obzirom na to da je većinu vremena otkako je u Americi, bio lockdown zbog pandemije koronavirusa, princ nije uspio razgledati grad. Njih dvoje, turistički autobus i razgledavanje grada, značilo je samo jedno - puno smijeha, dobrog razgovora i 'čašica' istine.

Princ Harry kod Jamesa Cordena  YouTube

Za početak su posjetili kuću iz serije 'Princ iz Bel Aira', koju je James ponudio princu za kupnju. Kako bi sve bilo dogovoreno, nazvao je i Meghan Markle, koja se video pozivom javila u emisiju. 'Mislim da nam je dosta seljenja', nasmijala se i odbila ponudu. U nastavku je princ priznao da je znao da je Meghan ona prava već na drugom dejtu. 'Između nas je sve teklo tako lako, na drugom smo spoju od 0 došli do 60', sa smiješkom je ispričao. Par već skoro dvije godine ima sina Archieja, kojemu će se uskoro pridružiti još jedan član. 'Archie je odličan, zabavan i već ima snažan karakter', komentirao je sina pa otkrio da je Archiejeva prva riječ bila krokodil.

Profimedia 

Profimedia 

Uz humor koji se protezao kroz cijeli intervju, princ je progovorio i o ozbiljnim temama, kao što je odlazak iz kraljevske obitelji. 'Nikada nije bila riječ o odlasku, nego jednostavno povlačenju. Život u UK-u je za mene bio toksičan. Svi znamo kakvi britanski mediji mogu biti. Uništavalo mi je mentalno zdravlje. U jednom sam trenutku shvatio da moram spasiti svoju obitelj od toga', rekao je Harry pa priznao što misli o kontroverznoj Netflixovoj seriji 'Kruna'. 'Mislim da dobro prikazuje cijelu priču, ali i daje do znanja da je riječ o fikciji. Lakše mi je gledati tu seriju, nego čitati vijesti o mojoj obitelji', iskren je princ.

Instagram 

Inače, ovaj intervju je bio kao uvertira u ono što slijedi - 90-minutni intervju Meghan Markle kod Oprah Winfrey, koji će se prikazati 7. ožujka. Bit će to prvi iskreni intervju u kojem će bivša glumica pričati o svemu što se događalo kada je bila dio kraljevske obitelji, ali i onda kada su odlučili nastaviti svoj život dalje od svega toga.