Monika Kravić zaručila se za zagrebačkog odvjetnika

Uzbudljive novosti!

Story arhiva

Nekadašnja voditeljica, 38-godišnja Monika Kravić svoj privatni život, a posebno - onaj ljubavni, nastoji držati što dalje od javnosti, stoga se o njemu ne zna puno. Ipak, ekipa RTL Exkluziva sada doznaje velike vijesti. Naime, Monika se zaručila za zagrebačkog odvjetnika, pet godina starijeg Frana Olujića.

Story arhiva 

Naime, iako Monika i Fran vijesti nisu željeli komentirati, spomenuti medij saznaje kako je prošnja 'pala' tijekom njihovog putovanja u tropske krajeve.

Filip Hofer 

Inače, iako se još u veljači prošle godine u zagrebačkim krugovima počelo nagađati da su u vezi, tek je Story sredinom ožujka 2020. donio njihove ekskluzivne fotografije snimljene u Ulice Nikole Tesle, ispred jednog poznatog restorana, i time potvrdio priču.

Filip Hofer 

Podsjetimo, nekadašnja se voditeljica, danas scenografkinja, realizatorica i kreativna video producentica na narodnom i narodni TV-u iz javnosti povukla 2003. godine, kada se udala za Marija Mamića, sina Zdravka Marića. Za razvod se saznalo 2017. godine, a par ima dvoje djece - osmogodišnjeg Jakova i tri godine starijeg Josipa.