DEJTANJE JOJ NE IDE Angelina dobila titulu 'razaračice brakova'

Nakon razvoda od Brada Pitta naišla je na mnogo problema...

Profimedia

Angelina Jolie, američka je filmska glumica koja ima milijun priča za ispričati. Uz uspješnu karijeru, suradnju s brojnim imenima, Angie ima i burnu priču iz privatnog života. Iza sebe ima tri propala braka, od kojih je posljednji s Bradom Pittom završio 2019. godine. Nakon toliko natezanja, bivši supružnici i dalje 'ratuju', ponajviše zbog djece. S obzirom na to da joj je fokus na obitelji, ali i činjenicu da je dobila titulu 'razaračice brakova', teško joj ide u svijetu dejtanja. 

Kroz godine, 45-godišnjakinju su spajali s brojnim muškarcima, ali i ženama. Najnovije informacije su da je 'bacila oko' na Chrisa Hemswortha, koji ima suprugu Elsu Pataky. Elsa je čak u jednom trenutku pomislila, kako pišu američki tabloidi, 'da je Angelina već jednom ukrala muškarca pa ne vidi razlog zašto to ne bi učinila i s njenim suprugom'. 

Povezivali su je i s kolegom Kitom Haringtonom. 'Kit nije bio taj koji se ponašao zavodnički, već Angelina', isticali su tada mediji, ali izgleda da je i njegova supruga Rose Leslie uspjela sačuvati svog partnera. Uz njih, pričalo se i da je Angelina prešla na žene, s obzirom na to da od posljednjeg razvoda nije imala sreće s muškarcima. 

'Njezini prijatelji joj pomažu u pronalasku 'normalne' djevojke, koja će joj pasati psihički, intelektualno i emocionalno. Angelina je odlučila odbaciti muškarce, i pokušati sa ženama', pisalo se svojevremeno. Inače, 45-godišnjakinja je poznata po tome što je bila i sa ženama. Manje je poznato da se trebala i udati za jednu, i to osam godina stariju američko-japansku glumicu Jenny Shimizu

Uz sve, prošlost ne pomaže. Naime, Angelina je, prema svemu sudeći, u tri braka bila nesretna pa se sumnja da je i izgubila vjeru u ljubav pa čak i izgubila povjerenje u muškarce. Naime, jednom se prilikom pisalo o tome kako ju je Brad varao. Izvor blizak bivšim supružnicima otkrio je kako je Angelina angažirala istražitelje da prate njenog supruga jer se u to vrijeme šuškalo u medijima kako je vara s francuskom glumicom Marion Cottilard, s kojom je u to vrijeme snimao film u Londonu. Angelina je htjela saznati istinu, rekao je izvor, a istražitelji su uspjeli pronaći dokaze Bradove nevjere, ali ne samo s francuskom glumicom, nego i s ruskim prostitutkama! Navodno su ga snimili više puta kako se zabavlja u društvu prostitutki ruske nacionalnosti i skupa s njima konzumira teške droge. To je bio šok za Angelinu, od kojeg se duboko u sebi, možda, još nije ni oporavila.