ZNA SE SPOL Stipe Miočić i Ryan Marie obznanili da im stiže drugo dijete

Najljepše vijesti pred veliku borbu

Instagram

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić ima prekrasne vijesti. Uz to što je uzbuđen zbog 27. ožujka, kada se sprema braniti UFC-ov pojas u teškoj kategoriji protiv Francisa Ngannoua, njegova obitelj već sada ima razloga za slavlje. Kako je obznanio na društvenim mrežama, u njihovu obitelj stiže prinova. Njegova supruga Ryan Marie je trudna i na ljeto im stiže pojačanje. 

'Sretan sam što objavljujem da će naš sin debitirati na ljeto 2021. godine', pohvalio se Stipe uz objavu prekrasne snimke i fotografija. Jedna od fotografija prikazuje njihovu trogodišnju kći Meelah Clarie koja nosi majicu kojoj piše 'velika sestra', dok se na drugoj može vidjeti njihov dječak s ultrazvuka. Iako detalje, osim okvirnog dolazaka djeteta nije otkrivao, nagađa se da bi se sin mogao zvati Blaž, po pokojnom djedu 38-godišnjaka. Inače, Stipe je jednom prilikom izrazio tu želju.

Iako rođen u Americi, Stipe je oduvijek pokazivao ljubav prema svoji korijenima. Više puta je posjetio Hrvatsku, a životna želja mu je boriti se u Lijepoj našoj. Podsjetimo, 38-godišnjak je u braku s Ryan Marie od lipnja 2016. godine. Vjenčali su se u Clevelandu okruženi obitelji i prijateljima kojih se na kraju okupilo više od 450.

Inače, zanosna crnka trenutno je fokusirana na obitelj, a prije nego se zaposlila kao medicinska sestra završila je tečaj za vizažista i frizera. Stipu je oduvijek bodrila iz sjene ne želeći se previše medijski eksponirati.