PROFESOR I STUDENTICA Par iz omiljene serije ima posebnu ljubavnu priču

Stariji je od nje više od dva desetljeća, no to im nije nimalo smetalo

Facebook

Glumica Sanja Jovićević Popović glumila je kćerku Mime Karadžića u seriji 'Budva na pjeni od mora', a udata je za popularnog glumca Branimira Popovića. Jovićević Popović tumačila je jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji koja se prikazivala i u Hrvatskoj - Bojanu Bačić, kćer Save Bačića čiji je lik utjelovio Mima Karadžić, dok je Branimir Popović glumio Martina. Inače, Popović je glumio i u seriji 'Larin izbor' glumeći lik Šimuna Santinija.

Upoznali su se na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju, gdje on predaje kao profesor, a ona studira, piše Glossy. Razlika među njima je 21 godinu. U međuvremenu Sanja se udala za kolegu na Jahorini i s njim dobila kćer Sofiju, a suprug joj je jedan od najvećih faca među glumcima i, prema navodima Glossyja, za njim su ludjele mnoge žene. 'Nas dvoje smo priča koju ne želim dijeliti s javnošću zbog svog i njenog osobnog mira', izjavio je glumac pre nekoliko godina.

Inače, 'Budva na pjeni od mora' je srbijansko-crnogorska humoristično-dramska serija originalno emitirana od 2012. do 2015. godine. Sastoji se od 64 epizode, a radnja, smještena u Budvi, prati dvije obitelji koje pripadaju različitim svjetovima - domaće Radmiloviće i Bačiće iz Nikšića koji su se obogatili u postkomunističkoj tranziciji. Premijerno je prikazana na Radioteleviziji Crne Gore i Prvoj srpskoj televiziji, a potom na hrvatskoj RTL Televiziji.