'GROZAN SI OTAC' Charles napokon otkrio što misli o Harryjevim izjavama

Jutros su ga 'zaskočili' tijekom službene dužnosti

Profimedia

Princ Charles izvršio je svoju prvu javnu dužnost nakon eksplozivnih tvrdnji koje su Harry i Meghan objavili u nedjeljnom intervjuu Oprah Winfrey. Podsjetimo, princ Harry je otkrio kako je prije objave da se povlače iz kraljevske obitelji vodio tri razgovora s kraljicom i dva razgovora s ocem, koji je sljedeći na redu za britansko prijestolje. 'Nakon toga mi se prestao javljati', rekao je Harry.

Kad je Oprah Winfrey pitala zašto je princ Charles prestao odgovarati na njegove pozive, Harry je napravio dugu stanku. 'Jer sam tada uzeo stvar u svoje ruke. Morao sam to učiniti za svoju obitelj. To ni za koga nije iznenađenje, zaista je žalosno što je došlo do ove točke, ali morao sam nešto poduzeti, kako za svoje mentalno zdravlje, tako i za suprugu. A i za Archieja, jer sam mogao vidjeti kamo ovo vodi', rekao je Harry te zaključio kako ga je otac razočarao i povrijedio. Novinari su jedva dočekali da sretnu princa Charlesa te da ga pitaju za komentar o spomenim navodima. Tu prigodu dobili su prije nekoliko sati kada je Princ od Walesa posjetio crkvu Jesus House u sjevernom Londonu gdje je nasmijavao ljude koji su čekali na red za cjepivo protiv koronavirusa. Nakon što je obavio službeni dio, mnoštvo novinara dotrčalo je do njega, a sve je zanimalo samo jedno: 'Što kažete na intervju vašeg sina Harryja i Meghan Markle', pitali su mnogi u glas. Iako su se mnogi nadali bilo kakvom odgovoru, Charles je 'protutnjao' kroz gomilu što je prije mogao,a njegov izraz lica možete pogledati ovdje.

Uništio je život Diani, a sada će to učiniti i djeci

 Kako navode svjedoci, Charles se 'kiselo' nasmijao, odmahnuo glavom te nastavio hodati dalje. Kraljevski dopisnik Daily Expressa, Richard Palmer također je otkrio da se Charles ironično zahihotao te da je nastavio hodati. 'Charles je bio odlično raspoložen. Ništa nije dalo naslutiti da su ga Harryjeve riječi uznemirile i pogodile. Ali to isto može puno toga otkriti - da je bezosjećajan čovjek i grozan otac. Oduvijek se pričalo da nikada nije dovoljno ljubavi dao svojim sinovima i da je jedino i isključivo mislio na sebe i Camillu. Dovoljno je što je uništio život Diani, sada i njihovoj djeci to radi', jedan je od komentara na društvenim mrežama.