OZCAN DENIZ IDE U ZATVOR? Pretukao je i prijetio da će je ubiti

Saga se nastavlja

Instagam

On nju optužuje da je loša majka i alkoholičarka, ona njega da je nasilnik. Njihovom je braku kraj došao pretprošle godine, ali trakavica oko 49-godišnjeg glumca Özcana Deniza i njegove 20 godina mlađe, sada već bivše supruge Feyze Aktan, ne prestaje. Iako je njihova ljubav, nakon samo 15 mjeseci bračnog života, epilog dobila na sudu, ovi bivši ljubavnici - još ratuju. 

Story Press 


Naime, Feyza je markantnog glumca prije mjesec dana optužila da je nasilnik, a on je sve te tvrdnje - opovrgnuo. Nedavno se na društvenim mrežama o njegovom odnosu s bivšom suprugom i navodima kako ju je fizički zlostavljao oglasila i njegova sestra Sibel Semirci. Ona je, naime, stala u obranu svog brata koji bi, ako se proglasi krivim, mogao provesti u zatvoru nekoliko godina.. Na svome Instagram profilu, govoreći o Feyze, Sibel, kozmetičarka i šminkerica, nije štedjela riječi te je potvrdila navode svoga brata kako je glumica - loša majka. Rekla je kako je glumica alkoholičarka, da konzumira ogromne količine duhana te da većinu vremena provodi ispijajući kave s prijateljima.

Jučer je u turskim medijima osvanula vijest kako je napokon završena  istraga protiv Özcana Deniza zbog navodnog premlaćivanja  bivše supruge Feyze Aktan. Istanbulsko javno tužiteljstvo pokrenulo je tužbu protiv Özcana Deniza, tražeći kaznu zatvora od šest mjeseci do jedne godine i šest mjeseci zbog 'psihičkog i fizičkog ranjavanja' Feyze Aktan. Turski mediji uspjeli su doći do žalbenih dokumenta pa je tako sada javnosti poznato gotovo sve. Naime, Feyza je optužila bivšeg supruga da ju je tako snažno ošamario u njihovoj kući u Sarıyeru prije tri godine, da je na licu mjesec dana imala lagani podljev. 

Također, tuži ga da ju je 2018. godine pretukao toliko jako da je imala modrice po cijelom tijelu. Uz sve to, tvrdi da je jednom prilikom izgubio kontrolu te da je prijetio da će je ubiti. Slavni glumac sve je optužbe opovrgnuo te je izjavio kako je sve što Feyza kaže - neistina.Osim što je tužila bivšeg supruga, Feyza je podigla optužnicu i protiv njegova brata Ercana Deniz za kojeg također tvrdi da ju je psihički zlostavljao. Kako navode izvori glumcu, Ozcan je potresen lažima majke svog sina Kuzeya, a medijima je poslao i službeno priopćenje. 'Ne prihvaćam nijednu klevetničku optužbu u tisku i na društvenim mrežama koja nema osnova. Nisam počinio nasilje, nisam bivšu suprugu ni na koji način zlostavljao. Mogao bih toliko toga reći, ali šutim o tome da jednog dana ne bih uzemirio svoje dijete', zaključio je glumac.