On se time ponosi, a Amal negoduje: 'Činio sam grozne stvari, zavodio žene'

Hollywoodski glumac George Clooney otkrio je da ima probleme u braku sa pravnicom Amal zbog nečeg što on smatra svojim najvećim uspjehom

Profimedia

Američkog glumca, 59-godišnjeg Georgea Clooneya, u svjetsku zvjezdanu orbitu lansirala je uloga dr. Douga Rossa u seriji 'ER' koja je bila jedna od najgledanijih serija 90-ih godina prošlog stoljeća. Međutim, njegova supruga, 43-godišnja pravnica Amal, tek je sada počela gledati epizode ER-a i na Georgeovo veliko iznenađenje, nije nimalo impresionirana likom kojeg je glumio u seriji, priznao je glumac dok je gostovao u SmartLess podcastu. Rekao je kako ga je lik Douga doveo u puno nevolja sa suprugom.

Profimedia 

 'Imali smo oko 42 milijuna gledatelja tada, a to su brojke koje su prije toga bile nezamislive dok smo imali samo 150 kanala', rekao je George. 'Moja supruga tek sad gleda epizode i to me dovelo u puno nevolja. Zaboravio sam sve grozne stvari koje sam činio, zavodio žene i takve stvari', našalio se glumac. Voditelj podcasta ga je zatim upitao je li Amal bila impresionirana njegovom ulogom.

Profimedia 

'Ne, moja supruga nije takva', odvratio je George kroz smijeh. Zvijezdu hita 'Ocean's Eleven' zatim su priupitali zašto se nije skrasio i smirio sve dok nije upoznao Amal, s kojem je sedam godina u braku. 'Istina je da sam upoznao ovu nevjerojatnu ženu koja me oborila s nogu. Bila je briljantna, humoristična, prelijepa i dobra. Zaručili smo se nakon nekoliko mjeseci i vjenčali iste godine kad smo se upoznali', započeo je odgovor nekoć najpoželjniji neženja Hollywooda.

Profimedia 

'I mene samog je to iznenadilo, više nego bilo koga u svijetu', dodao je. Podsjetimo, par se vjenčao u Veneciji 2014. godine, a tri godine kasnije stigli su im blizanci, Ella i Alexander. Tijekom pandemije i lockdowna George i Amal proveli su u svom domu s djecom, a to je glumcu dalo priliku da se posveti svojim hobijima, izradi drvenog namještaja i ograda za pse, ali i šivanju i šišanju.

Profimedia 

George, naime, sam šiša svoju kosu još od mladenačkih dana koje je provodio u siromaštvu. Tad se naučio i krpati i šivati odjeću, a nedavno je otkrio kako je popravio šivaću mašinu od supruge te kako je on glavni u kući kad treba zakrpati odjeću koja se podere. Osim toga, šiša kosu i sinu Alexanderu, međutim, kosu od kćerkice Elle Amal mu je strogo zabranila dirati, priznao je glumac nedavno. 'Supruga bi me ubila ako Elli dotaknem kosu', rekao je.