MLADEN I BRANKICA PONOVNO ZAJEDNO? 'Lijepo vas je opet vidjeti skupa'

Fotografija koja je započela nagađanja

Story

Upitnik se pojavio na glavama onih koji u posljednjih nekoliko godina prate ljubavni život domaćeg glazbenika Mladena Grdovića. Nakon što je javnost krajem prošle godine upoznata s razvodom Mladena i Brankice, par se zajedno pojavio na splitskoj rivi. Iako se tada činilo kao je stvarno došao kraj njihove ljubavi, fotografija koja je osvanula na njegovom Facebook profilu je započela nagađanja o njihovom mogućem pomirenju.

Facebook 

'Danas na splitskoj Rivi. Malo se isčakulali', napisao je zadarski pjevač ispod spomenute fotografija. Širokog osmijeha, bivši supružnici su pozirali u društvu pjevačica Jelene Rozge, chefa Ivana Pažanina i Dijane Mrduljaš, supruge Tome Mrduljaša, direktora Splitskog festivala. Ako je suditi po ovoj fotografiji i njihovom dobrom raspoloženju, 62-godišnjak i Brankica su u dobrim odnosima. 'Sretno! Lijepo vas je opet vidjeti skupa', izgleda da je i njihovim obožavateljima drago što su 'zakopali ratnu sjekiru'.

Story 

Da je među njima sve u redu, Mladen je početkom veljače i sam priznao. 'Guštamo u smirenom životu, odmaram se od posla i koncerata, vrijeme provodimo u dugim šetnjama sa psićima, a kod kuće Brankica gleda filmove i serije, a ja utakmice', rekao je zadarski pjevač. Otkrio je i da ima spreman novi album. 'Imam sve gotovo, ali rekao sam Želimiru Babogredcu u Croatia Recordsu da ne želim ništa objavljivati dok ne stane pandemija', rekao je tada za 24 sata.

Story 

Podsjetimo, Brankica je od Mladena tražila da joj, nakon brakorazvodne parnice, mjesečno isplaćuje apanažu u iznosu od 15 tisuća kuna, a takav sporazum su potpisali 28. kolovoza 2019. godine kod javnog bilježnika. No on se odmah žalio na tužbu, a sud je zaključio da Brankica u svom zahtjevu nije navela točan datum u mjesecu do kojeg se mora isplatiti novac.