SAMO ŠTO NIJE RODILA Pjevačica se požalila na bol u 'munjevitom međunožju'

'Traumatično je'

Profimedia

Američka glumica Hilary Duff broji uistinu sitno do porođaja svojeg trećeg djeteta. U pitanju su dani. S obzirom na to da se bliži dolazak bebice, požalila se kako joj nije baš lako u tim posljednjim trenucima. Tijekom gostovanja kod Ellen DeGeneres, priznala je da osjeća užasnu bol u intimnom području. Riječ je o, kako oni to zovu 'munjevitom međunožju'. 

'Nisam ovo osjećala u prve dvije trudnoće, s osmogodišnjim Lucom i dvogodišnjom Banks pa sam odlučila poslati poruku svojoj babici. 'O, munjevito međunožje', odgovorila mi je kao da nije ništa strašno. Ja sam joj odmah dala do znanja da je meni poprilično traumatično. Kao da me nešto udara i samo odjednom prestane', ispričala je Hilary nakon čega joj je babica javila da je sve u redu, i da je to samo znak da je bebica spremna. 

Nažalost, ovo nije bila jedina komplikacija tijekom ove trudnoće. Naime, početkom godine je završila na hitnoj jer je zbog učestalog testiranja na koronavirus, zadobila infekciju oka. 'U jednom trenutku me oko počelo jako boljeti, ali i izgledati čudno', započela je sagu. S obzirom na to da bol nije prestajala, morala je otići na hitan prijem kako bi saznala što se događa. 'Dobila sam infekciju oka od svih onih silnih testova na koronavirus. Jer, 2020', napisala je i kasnije potvrdila da je sada sve u redu i da su antibiotici spasili stvar.

Podsjetimo, nakon osmogodišnjeg Luce kojeg je dobila u prethodnom braku s Mikeom Comriejem i dvogodišnje Banks, ovom paru stiže drugo zajedničko dijete. Koliko Hilary uživa u majčinskoj ulozi, nikada nije skrivala. 'Kada postaneš roditelj, svaki je dan novi izazov. Luca je nestašan sedmogodišnjak u razvoju, a Banks razigrana jednogodišnja djevojčica koju učimo da ne skida pelenu kada smo vani. Imamo dobrih i loših dana, ali ne bih ništa mijenjala. Uživam u majčinstvu', izjavila je nedavno. Ako je suditi prema tome, cijela obitelj jedva čeka upoznati treću bebicu.