REKLA JE 'DA' Zaručio se domaći rukometni reprezentativac

Nakon osam godine veze, zaprosio je djevojku Anu

Instagram

Iako će razdoblje pandemije mnogi pamtiti po ne tako lijepim uspomenama, za domaćeg rukometnog reprezentativca, 25-godišnjeg Riječanina Vladu Matanovića ono će ipak ostati u dragog mu sjećanju. Naime, kako je otkrio putem svog Instagram profila, rukometaš je danas zaprosio dugogodišnju djevojku Anu Paurević i ona mu je na veliko pitanje odgovorila s 'da'.

Instagram 

Vlado koji igra za PPD Zagreb, prošle je godine nastupa s Kaubojima, a premda do sada nije otkrivao mnogo o privatnom životu, iz objava na njegovom Instagram profilu može se vidjeti kolika mu je podrška na njegovom sportskom putu djevojka Ana s kojom je prije nekoliko mjeseci obilježio osmu godišnjicu veze. 'Idemo bacati novčić. Glava - tvoj sam. Pismo - moja si. Tako ne možemo izgubiti', napisao je rukometaš ispod jedne od fotografija na kojoj zaljubljeno pozira s budućom suprugom.

 Inače, Vlado je debitirao u hrvatskom dresu još prije osam godina, kada mu je bilo 17, u prijateljskoj utakmici s Norveškom na pripremama za SP u Španjolskoj 2013. godine. Za PPD Zagreb potpisao je u kolovozu prošle godine, a nije skrivao ni koliko mu je drago zbog toga. 'Sretan sam zbog dolaska u PPD Zagreb, mislim da mi je to jedna stepenica više u karijeri', rekao je tada za domaće medije ovaj rukometaš kojega u mjesecima koji dolaze sada očekuju i pripreme za vjenčanje.