LISTA SRAMA Vanessa Bryant prozvala ljude koji su povrijedili njenu obitelj

Supruga preminulog košarkaša objavila dokument

Profimedia

Vanessa Bryant, supruga tragično preminulog košarkaša Kobea Bryanta i njihove 14-godišnje kćeri Gianne koji su poginuli u padu helikoptera u siječnju 2020. godine, otkrila je imena policajaca optuženih za dijeljenje fotografija tijela preminulih Kobea i Gigi. Podsjetimo, u padu helikoptera u blizini Calabasasa u Kaliforniji poginulo je još sedmero ljudi, uključujući pilota Ara Zobayana.

Nakon nesreće pojavile su se tvrdnje da su fotografije snimljene na mjestu nesreće, snimili zamjenici šerifa okruga Los Angelesa, a sada je Vanessa u objavi na Instagramu otkrila imena njih četvero. Kobeova udovica Vanessa ostala je shrvana kad je saznala da su zamjenici fotografirali nesreću, potencijalno uključujući i fotografije posmrtnih ostataka njezina supruga i kćeri. Šerif Vallanueva navodno je rekao da nije zločin za službenike zakona koji fotografiraju na mjestu događaja, već da je to protiv politike odjela. Uputio je ispriku obitelji.

Profimedia 

Inače, u izvještaju objavljenom prošlog mjeseca, pilotovo 'loše donošenje odluka' i nepoštivanje pravila leta navedeni su kao vjerojatni uzrok pada. Izvještaj Nacionalnog odbora za sigurnost prijevoza naveo je da je pilot postao dezorijentiran i nije slijedio pravila za letenje po oblačnom vremenu.

Nedavno je za magazin People ispričala kako je, dok je svijet oplakivao NBA legendu i njihovu kćer Gigi, 38-godišnja Vanessa potiho radila na tome da što prije dovede u red svoj život i život obitelji, 18-godišnje kćeri Natalie, četverogodišnje Biance i 20-mjesečne Capri. Preuzela je kreativne projekte koji su ostali nedovršeni u Granity Studios, multimedijskoj tvrtki pokojnog supruga, a nedavno je ponovno pokrenula Kobeovu dobrotvornu neprofitnu organizaciju s Mamba & Mambacita Sports, kako bi pomogla osnažiti mlade djevojke i pružiti jednake mogućnosti mladim sportašima, što je vizija koju je Kobe živio.