Trudna Lana Gojak Bajt: 'Strah me da neću više nikad izgledati isto'

Fotografija od prošlog ljeta glavni 'krivac'

Siniša Bajt/Privatni album

Jedanaest godina otkako su se upoznali i gotovo dvije godine nakon što su izrekli sudbonosno ‘da’, domaća kazališna i televizijska glumica Lana Gojak Bajt sa suprugom Sinišom Bajtom očekuje prinovu. Kako je Story ekskluzivno doznao početkom mjeseca od 37-godišnje glumice koja se proslavila naslovnom ulogom u seriji ‘Ne daj se, Nina’, trudna je nešto više od četiri mjeseca. Kako trbuščić raste, tako se Lana prisjeća onih dana kada je bila u top formi. Inače, poznata je po ljubavi prema vježbanju, ponajviše ranojutarnjem trčanju.

'Tražeći neku fotku naletjela sam na ovu. Slikano prošlo ljeto, ovo sigurno neću ovako izgledati, a vjerojatno ni ono sljedeće. Da budem iskrena, strah me da neću više nikad. Mame, ima li nade?? U svakom slučaju, ova fotka u dogledno vrijeme ide uvećana na hladnjak!! Mislim da će imati bolji učinak od lokota', napisala je Lana. 

Brzo nakon objave stigle su joj poruke podrške, kojima se vjerojatno nadala. 'Ja uopće ne sumnjam u tebe', napisala joj je Katarina Baban, a s njom su se složile i dvije majke - Bojana Gregorić Vejzović i Ana Maras Harmander. Javila joj se i majka triju djevojčica Nevena Rendeli Vejzović koja s Lanom dijeli ljubav prema vježbanju. 'O, da, nećeš još neko vrijeme, ali evo tri i pol godine nakon ima nade', s osmijehom joj je poručila.

'Gotovo sam na pola puta. Za trudnoću smo doznali dva dana nakon mog rođendana pa sam dobila zaista prekrasan rođendanski dar. Bili smo jako sretni i uzbuđeni, jedva smo dočekali obaviti prve preglede da možemo podijeliti vijest s našim obiteljima. Znamo spol naše bebice, ali tu smo najslađu tajnu odlučili zasad zadržati za sebe', opisala je nedavno u razgovoru za Story.