Justin Bieber do zla Boga razljutio majku

'Zar ti nije dovoljno?'

Instagram

Justin Bieber ne prestaje s novim tetovažama. 27-godišnji pjevač koji je poznat po svom izgledu i stilu odjevanja, očito ne misli prestati s novim tetovažama. Povodom promocije najnovijeg albuma 'Justice' odlučio se istetovirati breskvu na vratu. Zašto baš breskvu? Zadnja pjesma koju je objavio u sklopu albuma nosi naziv 'Peaches' što u prijevodu znači breskva. 

Tijekom vikenda podijelio je na svom Instagram profilu nekoliko fotografija izrade same tetovaže i naravno - krajnji rezultat. Dok su mnogi Justinovi obožavatelji bili oduševljeni, naišao je i jedan negativni komentar koji je svima zapeo za oko. Naime, radi se o komentaru njegove majke koja je napisala: 'Zar ih nemaš već dovoljno?'. Komentar Justinove majke odaje njezino veliko nezadovoljstvo sinovom odlukom o količini tetovaža koje stavlja na svoje tijelo, osim samog komentara, nezadovoljstvo se jasno može iščitati i nezadovoljno tužnim emojiem.

Bieber je izjavio da je tetovažu planirao već neko vrijeme te se za nju i odlučio povodom izlaska nove pjesme. 'Obećao sam si da se neću tetovirati po rukama pa ću se toga i držati', izjavio je tijekom intervjua za The Morning Mash Up. Nadodao je da mu je važno ne imati nikakve tetovaže na rukama dok nosi odijelo.

Njegova supruga  Hailey Baldwin Bieber nije prevelika obožavateljica tetovaža na vratu pa se pretpostavlja da ni ona nije oduševljena Justinovim remek djelom. Tijekom 2020 YouTube specijala Justin je izjavio da je završio s tetoviranjem vrata, na zahtjev svoje supruge. Očito se nije držao obećanog. 'Leđa su mi još slobodna, ali taj prostor čuvam za tetovaže buduće djece', nadodao je.

Za razliku od njega, Hailey žali za tetovažom koju je napravila u ranim dvadesetima. Kaže da ju sada nikako ne bi tetovirala. Radi se o malenom pištolju koji joj se nalazi s unutrašnje strane srednjeg prsta lijeve ruke. Izjavila je da sada smatra oružje previše nasilnim za tetovaže.