NADA SE DA ĆE PONOVNO PROHODATI Tanji se život okrenuo za 180 stupnjeva

Reality zvijezda koju smo gledali u internacionalnoj emisiji 'Ljubav je na selu' nakon izlaska iz srpskog showa 'Parovi' doživjela je niz tragedija, a za Story.hr je iznijela svoju ispovijest

instagram / privatni album

Sjećate li se Tanje Šustić - djevojke koju smo gledali u showu 'Ljubav je na selu', i koja je slovila za vrckavu i veselu? Nažalost, njezin se život posljednjih mjeseci u potpunosti promijenio. Nakon što je postala hit 11. međunarodne sezone spomenute emisije, odlučila se okušati i u srpskom reality showu 'Parovi'. Djevojka koju život nije mazio od djetinjstva, koja je bez roditelja ostala s tri godine, danas vodi novu bitku. Nakon što je primala prijetnje i fizički napad, kako nam je ispričala, pokušala si je oduzeti život zbog čega je danas u invalidskim kolicima. Za Story.hr se javila i sasvim iskreno ispričala što joj se dogodilo. 

Instagram 

Iako joj je apsolutno sve teško raditi sama, na pitanje 'kako si', odgovorila nam je: 'Dobro sam'. 'Invalidnost me jako usporava u mojim sadašnjim željama, na primjer šetnja, trčanja, skakanje, pjevanje, ali i obavljanje osnovnih potreba sama', na samom nam je početku ispričala 22-godišnjakinja koja je svoj 22. rođendan dočekala, nažalost, u bolnici. 

Mislim da zaslužujem normalan život nakon svega što sam prošla u životu

Njezin je život doživio preokret nakon izlaska iz 'Parova'. 'Nakon izlaska iz Parova dobila sam puno prijetnja od strane produkcije i  vlasnika televizije, tj. ne direktno od njega, nego od njegovih ljudi. Jako sam se prepala i jednostavno nisam znala kako dalje', govori nam Tanja koja si je zbog straha pokušala oduzeti život. Unatoč svemu što je proživjela, nastoji biti pozitivna. 

Privatni album 

'Zvučim i djelujem pozitivno zato što jednostavno drugačije trenutno ne mogu, pokraj svih lijekova koje pijem i terapija koje pijem, drugačije ne mogu. Moram biti pozitivna i razmišljati pozitivno ukoliko mislim prohodati i nastaviti svoj život normalnim tijekom, koliko god je to moguće, nakon svega što sam prošla u životu, a pogotovo u tom realityju', iskrena je u našem razgovoru. 

Mnogo mi znači njegova podrška, ljubav i sigurnost koje mi pruža

Prošlog ljeta je nakon svega završila u bolnici, gdje je bila tri mjeseca u komi. U svemu tome joj puno pomaže podrška prijatelja i dečka. 'Po izlasku iz bolnice, nakon tri mjeseca kome i mjesec dana psihijatrijske ustanove, podršku mi je dao moj dečko koji je uz mene u svakom trenutku od mog dolaska iz bolnice. Mnogo mi znači njegova podrška, ljubav i sigurnost koje mi pruža, kao i zdravstvena pomoć u čemu mi pomaže najviše što može', ne krije koliko je zahvalna na tolikoj ljubavi. 

privatna arhiva 

Prije tragedija, bila je kozmetičarka kojoj je svaki dan bio ispunjen i drugačiji. Danas je to nažalost drugačije. 'Moja svakodnevica izgleda dosta jednolično. Ustajem ujutro, doručkujem sa svojim dečkom, odradimo vježbe koje trebamo u svrhu mog liječenja, tj. mog cilja da ponovno prohodam. Onda slijedi i ručak, neki dobar film ili serija se odgleda, dočeka se večera, ponovno terapija za psihološku pomoć i onda lagano spavanje i tako u krug', opisala nam je jedan svoj dan. 

Na pitanje 'što dalje', Tanja nam odgovara: 'Što dalje, još ne znam, ali imam u planu, ukoliko prohodam, pokušati nastaviti živjeti normalan život (kakav poznajem od prije) koliko god je to moguće. Puno vježbe i rada na svom tijelu i umu, kao i puno zabave i smijeha jer mislim da to na kraju krajeva zaslužujem. Mislim da zaslužujem normalan život nakon svega što sam prošla u životu', zaključila je pozitivna 22-godišnja Tanja. 

Instagram