EUROPLJANI BIJESNI NA BRADA PITTA 'Slavni očito mogu raditi što god žele!'

Glumac se našao na meti ljutitih Belgijaca

Profimedia

Glumac Brad Pitt izazvao je bijes Belgijaca koji je u njihovu zemlju došao unatoč karanteni u koju je ta europska zemlja stavljena zbog trećeg vala pandemije koronavirusa. Stigavši na 'radno putovanje', 57-godišnji glumac smjestio se u luksuznom hotelu, a navodno je čak imao i privatno razgledavanje umjetničkih galerija, iako su kulturne ustanove zatvorene zbog pandemije.

Profimedia 

Belgija je trenutno zatvorena za putovanja, osim izvanrednih situacija, jer su treća zemlja s najvećim brojem smrtnosti od koronavirusa po glavi stanovnika u svijetu. Nakon što su vidjeli slike Brada, neki su građani na društvenim mrežama izrazili svoje negodovanje. 'Putovanja su odgođena? Ne ako ste bogati! I nemojte mi reći da je on ovdje kako bi bio s prijateljem. Ljudi ne mogu posjećivati svoje članove obitelji u inozemstvu, ali slavne osobe očito mogu raditi što god žele. Skandalozno', napisao je jedan Belgijac.

Unatoč ljutitim reakcijama, navodno nema kršenja pravila kada je u pitanju Bradov dolazak u Belgiju. Stigao je u tu europsku zemlju da podrži svog prijatelja, britanskog umjetnika Thomasa Houseaga koji priprema izložbu u Kraljevskom muzeju likovnih umjetnosti, izvijestio je Mirror.