Lejla Filipović progovorila o broju estetskih operacija koje je imala

Jedan od pratitelja na Instagramu upitao je zanimljivo pitanje

Robert Gašpert

Lejla Filipović,nekadašnja Miss Hrvatske i po mnogima jedna od najbolje odjevenih žena estrade, iz mase se uvijek ističe svojim lijepim izgledom. Nedavno je na svom Instagram profilu pratiteljima odgovarala na postavljena pitanja. No, jedno pitanje se svakako izdvojilo iz mmogih. Naime, pratitelj ju je upitao je li imala operativnih korekcija, kao što su grudi ili nos.

Printscreen Instagram 

Lejla nije duljila u odgovoru, već je odmah direktno priznala: 'Nos sam operirala prije dvadeset godina i nisam to napravila radi devijacije septuma, nego isključivo iz estetskih razloga'. Nadodala je da kost nije dirana, nego samo sužena i smanjena. Lejlin izgled je veoma prirodan pa ne čudi što pratitelji nisu bili sigurni je li imala estetskih korekcija. 

Šime Eškinja 

Bivša Miss Hrvatske, početkom ove godine snimila je poseban editorijal za Story te otkrila tko je 'prava ona'. U mnoštvu zanimljivih pitanja, jedno se ticalo i Instagrama, Budući da ju prati uistinu impozantan broj ljudi, riječ je o desecima tisuća obožavatelja, odgovorila je kakav je njen stav o Instagramu, vesele li ju društvene mreže te smatrate li ih nužnima za komunikaciju. 'Moji prijatelji koji se bave marketingom kritiziraju me što nisam aktivnija jer smatraju da bih imala puno više pratitelja. Zadovoljna sam ovako, polako rastemo i prate me sjajni ljudi. Mnogo divnih dama i nešto manje gospode. Najdraže mi je to što na mom profilu nema mržnje, ružnih riječi ni prepucavanja, a to ne bih ni dopustila. U ovih pet godina, koliko imam profil, mogla bih na prste izbrojiti zalutale neprimjerene komentare. Instagram je mreža koju najčešće koristim i baš ga volim', odgovorila je.

Šime Eškinja 

Lejla, sudeći po odgovoru za Story, ima odličan odnos sa svojim pratiteljima pa ne čudi da im s povjerenjem odgovara i na raznovrsna pitanja. Njezin suprug, televizijski voditelj i glumac,  Tarik Filipović, nedavno se našalio s filterima na Instagramu te objavio fotografiju kako bi izgledao nakon estetskih korekcija. Nasmijavši svoje pratitelje, Tarik se nadovezao: 'Dragi moji, jednim bezazlenim filterom (ne filerom) htio sam vas zabaviti, a neke i jesam.'

Voditelj na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije sa snimanja, ali s vremena na vrijeme zna pokazati i neke privatne trenutke. Najčešće pozira sa suprugom Lejlom, a brojni pratitelji često komentiraju kako su jedan od najljepših parova na domaćoj javnoj sceni. Podsjetimo, sa svojim drugim suprugom, 48-godišnjim Tarikom Filipovićem, 44-godišnja Lejla ima sina Armana. S prvim suprugom, Dadom Majolijem dobila je i sina Dinu.