GIRL POWER Jelena Veljača i Ana Vučak Veljača u kvartu pozirale bez šminke

Njih dvije godinama unazad njeguju prijateljski odnos, a često s djecom odlaze na obiteljska okupljanja. Inače, Ana je u braku s Jeleninim bratom, scenografom Ivanom Veljačom

Robert Gašpert

‘Girls power’ tim riječima najbolje možemo opisati posljednju fotografiju glumice Ane Vučak Veljače. Sunčan dan odlučila je iskoristiti za šetnju sa svojom nasljednicom Juli, a pridružile su joj se i šogorica, producentica, spisateljica i glumica Jelena Veljača i njezina kći Lena. 

arhiva Storyja 

‘Četiri curke’, napisala je Ana u opisu fotografije na kojoj djevojke poziraju u kvartu. Obje su se za druženje odjenule ležerno, a pratitelje je oduševila činjenica da su ponosno pozirale bez trunke šminke što je u današnjem virtualnom svijetu prava rijetkost.

Privatni album 

Njih dvije godinama unazad njeguju prijateljski odnos, a često s djecom odlaze na obiteljska okupljanja. Inače, Ana je u braku s Jeleninim bratom, scenografom Ivanom Veljačom, a prije dva mjeseca dobili su dijete. Sretnu vijest Jelena je odmah podijelila na svojim društvenim mrežama. 'Izrezala sam samu sebe, ali Beograd voli Juli’, napisala je glumica i aktivistica.  

Story 

Inače, Ana i Ivan vijest o prinovi objavili su u rujnu prošle godine, a nedugo prije rođenja malene Juli, par je proslavio treću godišnjicu braka. Glumica je u intervju za Story ispričala kako su godišnjicu proslavili kod kuće, a pričala je tada i kako se osjeća u zadnjim danima trudnoće. 'Strah od porođaja nemam, veselim se tom iskustvu jer mislim da je genijalno iskustvo donijeti dijete na svijet. Želim si samo da sve prođe u redu i da nam se rodi zdrava i vesela beba. Ivan je super, brine se za nas dvije, mazi nas i pazi', rekla je glumica tada.