TURSKA GLUMICA ODUŠEVILA SRBIJU 'Ajme, pa ona priča srpski jezik'

Jedna od najljepših Turkinja

Instagram

Glumica Ebru Şahin, inače zvijezda serije ‘Ljubav osvetnika’ početkom ljeta se našla u središtu skandala kada je u razmaku od dva tjedna viđena s dva različita muškarca i to u bliskom kontaktu. Prvo se na plaži zabavljala s jednim turskim pjevačem, a dva dana nakon toga fotoreporteri su je ulovili s košarkašem Cedijem Osmanom s kojim se kasnije ispostavilo da je u vezi, iako je tvrdila da nije.

 Otada ne krije koliko je zaljubljena u 25-godišnjeg Osmana kojemu je na Instagramu čestitala rođendan i pritom oduševila susjednu nam Srbiju. 'Sve je lako kad si ti pored mene. Srećan rođendan, sunce moje', napisala je 25-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj pozira s dečkom.

Naime, proslavljeni košarkaš porijeklom je iz Makedonije, dok je njegova majka iz Novog Pazara. 'Čitam i ne vjerujem', 'Da li je samo meni na našem jeziku?',  'Plačem, volimo te', 'Znaš srpski, jao', 'Moja ljubav naučila srpski', glasili su neki od oduševljenih komentara.

 Inače, Ebru je navodno jednom izjavila da joj izrazito bitno da njezin partner bude veoma aktivan jer je i sama ljubiteljica sporta. 'Od 11. godine licencirana sam trkačica. Ako mi dan prođe bez sporta, ne osjećam se mirno. Sad vježbam kako bih ostala u formi. Svaki dan idem na jogu, a dio vježbi izvodim i kod kuće. Kad sam živjela u Istanbulu, trudila sam se jedanput mjesečno provoditi detoksikaciju i hraniti se tako da uravnotežim bjelančevine i ugljikohidrate. Tada sam imala više mogućnosti za to. Trenutačno ne mogu reći da previše pazim na prehranu iako u mom hladnjaku uvijek moraju biti avokado i limun', otkrila je.