MIROTVORKA KATE Harry, William i Kate uhvaćeni u razgovoru

Znači li ovo da slijedi primirje u kraljevskoj obitelji?

Profimedia

Otkako je princ Harry započeo svoju vezu sa sadašnjom suprugom Meghan Markle, njegov odnos sa starijim bratom, princem Williamom je krenuo nizbrdo. Sve je eskaliralo nakon što su Harry i Meghan ispričali svoju istinu kod Oprah Winfrey. Tada je mlađi princ priznao da nije još razgovarao s bratom, ali da namjerava.

Kako se nisu vidjeli više od godinu dana, oči javnosti su danas bile uperene u njih dvoje. Naime, danas je pokopan njihov djed, princ Philip, na čiji su sprovod oboje stigli. Iako prije i tijekom ceremonije nisu progovorili ni riječ, nakon sprovoda su uhvaćeni u razgovoru, i to s Kate Middleton koju su i ranije nazvali mirotvorkom.

Profimedia 

Tijekom live prijenosa, primijećeni su u međusobnom razgovoru nakon što su napustili kapelicu. Prvi razgovor licem u lice, ako je suditi prema snimci, potaknula je Kate koja je pomogla probiti led. Trojac je ulovljen kako čavrlja, nakon što se prije ceremonije nije vjerovalo da će uopće razgovarati s obzirom na zategnute odnose. Snimke i fotografije možete pogledati ovdje.

Tu je sumnju dodatno pojačala i činjenica da nisu hodali jedan kraj drugog u povorci, što je bila kraljičina želja. Međutim, čini se da je vojvotkinja od Cambridgea glumila mirotvorku za dva brata. Kako? Započela je razgovor s Harryjem, a nakon toga se priključio i William. Snimka je pokazala kako su braća šetala zajedno, s Kate koja je bila s Harryjeve desne strane. Činilo se da se Harry smješkao u smjeru Kate dok su njih troje koračali zajedno, dalje od ostatka obitelji. Braća su se na kraju odvojila od vojvotkinje jer je krenula u razgovor sa Zarom Tindall. Izgledali su dobro raspoloženi, razgovarajući nekoliko puta.

Profimedia 

Gledatelje je prizor razveselio, a vrlo brzo su počeli stizati i komentari na društvenim mrežama. 'Kakav krasan prizor je bilo vidjeti Williama, Harryja i Kate kako šetaju zajedno', najčešći je komentar. 'Kao u stara vremena', nadodao je još jedan pratitelj ceremonije.