TRUDNA MEGHAN SNIMLJENA S ARCHIEJEM Mama i sin prvi put uhvaćeni u šetnji

Vojvotkinja od Sussexa uskoro će na svijet donijeti svoje drugo dijete, djevojčicu, a sada je uhvaćena u rijetkom izlasku u javnost s uskoro dvogodišnjim mezimcem

Profimedia

Prve fotografije Meghan Markle, koje možete pogledati ovdje, nakon što se njen suprug Harry vratio u Kaliforniju, prikazuju dobro raspoloženu vojvotkinju koja u naručju nosi sina Archieja. Dvojac je tijekom šetnje bio ležerno odjeven – trudna Meghan nosila je trudničke traperice brenda Madewell, Valentino cipele, parku američkog brenda Cuyana i zaštitnu masku Rothy's koja stoji 25 dolara. Maleni Archie, pak, nosio je crnu kapu, sivu trenirku, bijele tenisice na čičak i zeleni ruksak, a majka mu je u drugoj ruci ponijela torbu za užinu.

Profimedia 

Bivša zvijezda serije 'Suits' sa sinom je snimljena dan nakon što se Harry vratio iz Velike Britanije u Ameriku gdje je prisustvovao pogrebu svoga djeda, princa Philipa. Kako je izvijestio Page Six, Harry je u utorak popodne stigao u LA letom American Airlinesa nakon čega se uputio do svoje kuće u Montecitu u Kaliforniji. Kako je liječnik savjetovao vojvotkinji od Sussexa da zbog trudnoće ne putuje, ona nije prisustvovala ispraćaju princa Philipa, ali se par zajedničkom izjavom oprostio od kraljičina supruga.

Profimedia 

'Hvala vam na usluzi... Nedostajat ćete jako", napisao je par na web stranici neprofitne zaklade Archewell Foundation. Podsjećamo, da čekaju drugo dijete Meghan i Harry su obznanili u veljači ove godine, a da će im se obitelj povećati za djevojčicu otkrili su prilikom gostovanja kod američke voditeljice Oprah Winfrey početkom ožujka.