BRAK NA KUŠNJI Ova bi godina mogla biti presudna za Clooneyjeve

Sedma godina braka u koju su zagazili Amal i George navodno bi mogla biti i presudna

Profimedia

Jedan od onih parova o čijem se razvodu nagađa već godinama, a do istoga nikako ne dolazi, zasigurno su Amal i George Clooney. Odvjetnica za ljudska prava i 59-godišnji glumac svojim odnosom intrigiraju javnost, ali i medije koji nerijetko predviđaju kraj njihove ljubavi. Upravo o jednom takvom sada piše i magazin New Idea koji tvrdi kako su 43-godišnjakinja i 16 godina stariji suprug odlučili uzeti privremenu pauzu jedno od drugog kako bi razmislili hoće li u konačnici posegnuti za razvodom ili će uspjeti obnoviti ljubav.

Profimedia 


Kako piše spomenuti medij, Amal se navodno umorila od supruga koji svojoj karijeri daje prednost nad njihovom djecom, trogodišnjim blizancima Aleksanderom i Ellom, i njihovom obitelji, a sve je eskaliralo nakon što je holivudski zavodnik obavijestio suprugu kako će uskoro ponovno izbivati iz doma zbog snimanja filma u Australiji i na Baliju. Iako uživa u vremenu koje provodi s mališanima, za Amal je to bila kap koja je prelila čašu jer, kako tvrdi izvor za New Idea, odvjetnica smatra kako je vlastitu karijeru u potpunosti zanemarila jer netko treba brinuti za djecu dok je George na putu.

Story 


'On nestane, a njoj ostavi da vodi brigu o svemu', pojasnio je izvor blizak paru koji je otkrio kako je dvojac zbog svega navedenog odlučio uzeti pauzu te bi sljedeće mjesece trebali provesti odvojeno. Dok bi djeca i dalje trebala biti uz mamu, George će nastaviti snimanje svojih filmova na drugoj adresi, a razdvojenost bi supružnicima trebala pokazati mogu li jedno bez drugog ili je pak samo riječ o privremenim trzavicama. Inače, s obzirom na to da je par zagazio i u sedmu godinu braka, koja je poznata i kao 'krizna godina', isti medij tvrdi i kako neće biti iznenađenje ako baš u ovoj odluče napraviti ono o čemu se piše već godinama - razvod.