MOŽETE LI GA PREPOZNATI? Aljoši Asanoviću godine dobro stoje

No, bez obzira na godine i sijedu kosu, Aljoša je i dalje u centru pozornosti gdje god da se pojavi

Goran Stanzl/PIXSELL

Bivši hrvatski reprezentativac, 55-godišnji Aljoša Asanović već neko vrijeme njeguje posve drugačiji imidž, a rijetko kada ga obožavatelji imaju priliku vidjeti na gradskom okupljanju. No, sada se pojavio na predstavljanju nove Glazed Ice kolekcije sunčanih naočala i to u društvu kćeri Anamarije Asanović. 

John Pavlish 

Bivši Vatreni godinama unazad slovi za jednog od najbolje odjevenih sportaša pa je i na ovom događaju zablistao u bež odijelo koje je uskladio s bijelom košuljom, a kombinacija nije mogla proći i bez sunčanih naočala bez kojih većina Dalmatinaca ne napušta svoju kuću. 

Instagram screenshot 

Osim što je briljirao kada je riječ o modnoj kombinaciji, Aljoša je oduševio fanove i svojim imidžom. Sijeda kosa i brada, sudeći po komentarima, odlično mu stoji iako su ga brojni posjetitelji jedva prepoznali. No, bez obzira na godine i sijedu kosu, Aljoša je i dalje u centru pozornosti gdje god da se pojavi. 

John Pavlish 

Inače, ovaj vatreni lakat, jedan je od najvećih nogometaša koji su ikada zaigrali za Hrvatsku. S ukupno 62 nastupa te tri pogotka u deset godina igranja od 1990. – 2000. godine, Aljoša se upisao u povijest hrvatskog nogometa, a danas ponosno djeluje na funkciji HNS-ov koordinator za dijasporu. Osim očinske uloge, jedna od najdražih ovog 55-godišnjaka je i ona djeda djevojčice Zorke, kćerkice njegove kćerke Anamarije, koja je stigla kao najljepši poklon za njegov jubilarni 50. rođendan.