MA MOŽE LI SLAĐE? Kate i William objavili video, fanovi ostali bez teksta

Za snimanje ovog preslatkog videa povodom 10. godišnjice braka, bračni par angažirao je londonskog filmaša Willa Warra, a ispod snimke zahvalili su svojim fanovima na brojnim čestitkama i podršci

Profimedia

Na današnji dan, 39-godišnja vojvotkinja Kate Middleton i 38-godišnji princ William proslavili su jubilarnu desetu godišnjicu braka. Jedan od najslavnijih parova na svijetu povodom velikog događaja odlučio je počastiti brojne obožavatelje preslatkom videosnimkom. 

Profimedia 

Na svojoj službenoj Instagram stranici objavili su kratku snimku koja prikazuje, u najmanju ruku, pravu obiteljsku idilu. Zaljubljeni golupčići proveli su dan sa svojom djecom, sedmogodišnjim princom Georgeom, petogodišnjom princezom Charlotte i trogodišnjim princom Louisom, a njihovi zajednički trenutci raznježili su fanove diljem svijeta. Smijeh, veselje i iskrena ljubav, tim riječima fanovi su opisali spomenutu objavu. 

Za snimanje ovog preslatkog videa povodom 10. godišnjice braka, bračni par angažirao je londonskog filmaša Willa Warra, a ispod snimke zahvalili su svojim fanovima na brojnim čestitkama i podršci. 'Hvala svima na lijepim željama u povodu naše godišnjice braka. Neizmjerno smo zahvalni na 10 godina potpore koju smo primili od vas kao obitelj', stoji u opisu.

Inače, William i Kate vjenčali su se 29. travnja 2001. godine. U Velikoj Britaniji taj dan je proglašen praznikom. Britanci su taj dan slavili, a sutradan odmarali od slavlja. Vjenčanje kraljevskog para preko malih ekrana pratilo je nevjerojatne tri milijarde ljudi, a preko interneta oko 70 milijuna gledatelja. U braku su dobili danas sedmogodišnjeg princa Georgea, petogodišnju princezu Charlotte i trogodišnjeg princa Louisa.