PRONAŠLA UTJEHU Angelina nakon razvoda: 'Slomiš se i onda se uspraviš'

Glumica je ljuta na bivšeg supruga i smatra ga krivim za sve loše što je dovelo do njihovog razvoda

Story

O razvodu bivšeg glumačkog para, 45-godišnje Angeline Jolie i 57-godišnjeg Brada Pitta, još se uvijek naveliko priča. Još su uvijek u borbi za skrbništvo nad djecom, a Angelina je povodom snimanja pustolovnog filma 'Those Who Wish Me Dead' progovorila o svojim osjećajima nakon razvoda. U filmu glumi lik vatrogaskinje Hannah Faber, s kojom se Jolie poistovjetila jer, kaže, Hannah je naučila kako treba uspavati emocije. 

Profimedia 

'Privlače me ljudi koji su nešto prošli pa su slomljeni, a zatim pronalaze svoj put i to prevladaju. Meni kao umjetniku, glumiti takve ljude je jako ljekovito. Jednostavno, slomiš se i onda se uspraviš. Hannah je osoba koja nosi veliku količinu krivnje', objasnila je Angelina u razgovornoj emisiji Entertainment Tonight.

Profimedia 

Dodala je kako se film isprva čini kao sjajan triler i velika avantura, no iznad svega je jako emotivan. Riječ je o ljudima koji imaju veliki utjecaj jedni na druge i mijenjaju se. 'Emocionalno i praktično prolaze kroz vatru. Razveselila me ova uloga i zbog svih novih stvari koje sam imala prilike isprobati na setu', rekla je Angelina. 

Story 

Nedavno je za Vogue izjavila kako se još oporavlja od razvoda, koji će, čini se, zbog borbe nad skrbništvom trajati još godinama. Na sudove s Bradom Angelina je potrošila pozamašnu svotu novca, a nema namjeru postići nagodbu van suda. Ljuta je na njega i smatra ga krivim za sve loše što je dovelo do njihovog razvoda.

Podsjetimo, Angelina iza sebe ima tri propala braka, od kojih je posljednji s Bradom Pittom završio 2019. godine. Nakon toliko natezanja, bivši supružnici i dalje 'ratuju', ponajviše zbog djece. S obzirom na to da joj je fokus na obitelji, ali i činjenicu da je dobila titulu 'razaračice brakova', teško joj ide u svijetu dejtanja.