Giuliano ima novi posao: 'Napokon mogu otkriti'

Morao je pronaći alternativu

Robert Gašpert

Kakvo iznenađenje. Nakon što je mnogo domaćih pa i stranih zvijezda, tijekom pandemije, pronašlo novu zanimaciju, hobi, izvor zarade. Sada se njima pridružio i splitski pjevač Giuliano Đanić koji je gostujući u programu Radio Dalmacije voditeljici Editi Lučić Jelić otkrio kako će postati njezin radijski kolega.

Robert Gašpert 

'Napokon mogu otkriti. Edita, postajemo kolege', rekao je pjevač. Giuliano će svake srijede od 20 do 22 sata voditi emisiju 'Večernji show s Giulianom' u kojem će biti zadužen za odabir dobre glazbe te će imati i goste s kojima će razgovarati uživo. 'Svi znate kako pivam, pa i kako plešem i glumim... a pošto je 'novo normalno', onda je normalno da ću se ja uhvatiti još jednog izazova. Od sljedećeg tjedna, srijedom od 20.00 na #radiodalmacija - ćakula, zezancija, glazba, a od 21.00 uživo s gostima, uz pratnju mojih nezamjenjivih benda Diktatori', najavio je Giuliano na svojim društvenim mrežama.

'Naravno da će se i pivat puno, svima nam nedostaju svirke uživo. Uglavnom, budite uz nas u sridu. Taman nakon večere pojačate radio i zaboravimo zajedno na sve crnilo oko nas', objasnio je i time zagarantirao dobru zabavu svake srijede. Prema svemu sudeći, kao i brojni njegovi kolege i kolegice, i ovog je Splićanina ošamarila pandemija, zbog čega se morao okrenuti drugom poslu. Ipak, ljubav prema glazbi je i dalje vrlo prisutna, s obzirom na to da je i dalje prisutan u tom području, samo iz druge perspektive.