George Clooney o 60. rođendanu: 'Bolje to nego da sam mrtav'

Nije baš uzbuđen zbog nadolazećeg okruglog rođendana

Profimedia

Sa 50 godina glumac George Clooney već je bio dobitnik Oscara za desetak uloga, a proslavio se i kao cijenjeni redatelj, producent, biznismen, filantrop i aktivist. Uz uspješnu karijeru, može se pohvaliti i sa sretnim obiteljskim životom. Unatoč tome što ga mediji već neko vrijeme pokušavaju razdvojiti od supruge Amal, njihova ljubav izgleda cvate. Ono zbog čega možda i nije najsretniji je njegov nadolazeći, veliki 60. rođendan. Za Entertainment Tonight je otkrio da nije uzbuđen, ali je sretan i zahvalan na svemu što danas ima.

Što se tiče tih uskoro navršenih 60 godina, slušajte, nisam oduševljen time, ali to je bolje nego da sam mrtva', našalio se pa dodao: 'Dakle, prihvatit ću to. Imam dvije mogućnosti'. Usprkos starenju, George je rekao da uživa u životu. Rekao je da se osjeća 'sretno i blagoslovljeno' u braku s Amal Clooney, s kojom se vjenčao još 2014. godine, i obitelji koju dijele, misleći na njihove trogodišnje blizance Alexandera i Elle. 

Profimedia Kroz godine

Nedavno je tako priznao da je ranije, prije obiteljskog života, bio uvjeren kako je postigao apsolutno sve i da život ne može biti bolji. To je promijenila njegova sadašnja supruga, zbog koje je uvidio da mu je život prije nje bio prazan. 'Dalo mi je smisao pripadanja i osjećaj doma i bezuvjetne ljubavi - shvatiš da ti to karijera ili pas ne mogu dati', opisao je očinstvo. 

'Postoje ljudi koji govore 'moram imati djecu'. No to nije bio moj cilj, ja nisam osjećao da moj život nije ispunjen bez djece. Vodio sam prilično ispunjen život, a onda sam upoznao Amal i shvatio da je bio prazan. A onda kad tu ubaciš i ovo dvoje djece, onda tek shvatiš da je bio nevjerojatno prazan', ovako se osjećao prije života kojeg živi danas.