Pink mijenjala oporuku: 'Mislila sam da smo gotovi'

Za nju je zaraza koronavirusom bila grozno iskustvo

Profimedia

Prije više od godinu dana započela je pandemija koronavirusa koja nam je zauvijek promijenila živote. Tada na početku nitko nije znao s čime se borimo pa je ujedno i sve bilo puno strašnije. Među prvim zvijezdama koje su otvoreno govorile o svom iskustvu bila je i pjevačica Pink, koja se zarazila s četverogodišnjim sinom Jamesonom, u ožujku prošle godine. U nekoliko je navrata u medijima pričala o stravičnim danima koji su ih zadesili, a sada je gostovala na Heart Radiju, gdje je prvi put progovorila o tome kako je mijenjala oporuku jer je mislila da će umrijeti.

'Ovo će zvučati ludo, ali imali smo COVID prošle godine, vrlo rano u ožujku, i bilo je stvarno loše pa sam mijenjala svoju oporuku. Znate, u trenutku kada sam mislio da je za nas gotovo', objasnila je voditelju Marku Wrightu. Za sve je nazvala i svoju najbolju prijateljicu, s kojom je odradila razgovor o tome što će se sve dogoditi ako iza sebe ostavi supruga Careyja Harta i devetogodišnju kćer Willow. 'Tada mi je samo bilo bitno da kažem Willow koliko sam je voljela', emotivna je postala Pink koja je priznala da se jako bojala. 

Kako je istaknula u nastavku, puno joj se pitanja vrtjelo nad glavom. 'Kao roditelj, razmišljala sam...što ostavljam svom djetetu, hoću li uspjeti u svijetu, hoće li oni uspjeti, što im trebam reći po posljednji put', samo su neka od srcedrapajućih pitanja. 

Koliko je bilo strašno, jednom je prilikom govorio i suprug pjevačice. 'Bilo je napeto. Oboje su se razboljeli. Moj sin je imao gore simptome, što je pobilo cijelu teoriju da ovo pogađa samo starije ljude. I moja je žena bila prilično loše. Ima astmu. Koronavirus je napao pluća i prsa. Teško je disala i u jednom trenutku se stvarno bojala za život. Pink je postala zaista nervozna nakon što je vidjela kako se brzo širi koronavirus, smatra se ugroženom zbog svog stanja s astmom. Nismo nigdje izlazili, bili smo u potpunoj izolaciji. Živimo u malom gradu i nismo željeli da se netko slučajno zarazi ovim virusom. Samo smo otišli do liječnika i pedijatra', opisivao je još prošle godine.