OBJAVILA JE SAV SADRŽAJ Dopisivala se s Affleckom preko dating aplikacije

Najprije je mislila da se radi o lažnom profilu, ali onda je shvatila da joj se zaista javio Ben Affleck

Instagram

Sve su oči uprte u ljubavni život Bena Afflecka nakon što je viđen kako se druži ispred kuće bivše zaručnice Jennifer Lopez u petak, 30. travnja. Iako je izvor za strane medije izjavio da su bivši zaručnici samo prijatelji, to nije spriječilo jednu korisnicu TikToka da se prisjeti razdoblja kad je i sama skoro završila s glumcem. 

Djevojka pod imenom Nivine Jay objavila je u ponedjeljak, 3. svibnja urnebesan video, objašnjavajući da se s Benom upoznali na elitnoj dejting aplikaciji pod imenom Raya te da je isprva mislila da je riječ o lažnom profilu. 'Sjećam se kada smo se Ben i ja počeli dopisivati i isprva sam mislila da se netko lažno predstavlja pod njegovim imenom pa sam ga 'otpratila'. On mi je ubrzo nakon toga poslao video na Instagram, zbog čega sam ostala u šoku. 

Dvostruki oskarovac snimio je kratki video u crvenoj majici, pomalo neuredne kose, te joj je rekao: 'Nivine, zašto si me otpratio'? To sam ja!',  te je video završio suptilnim smiješkom. 'Ti bi se sada vjerojatno izgrlizla od tuge jer si 'otkantala' Bena. Ali, svaka čast curo. Dobra ti je referenca za posao da ti se javio Ben Affleck i zanimao se za tebe', poručili su joj pratitelji. Nivine je usput poručila slavnom glumcu: 'Oprosti mi Ben'.