I JENNIFER JE 'ŠARALA' Alex nije jedini varao u vezi?

Izvor tvrdi kako J.Lo na sve načine pokušava 'ušutkati' bivšeg zaručnika

Profimedia

Otkako su obznanili da je njihovoj ljubavi došao kraj te da se dugoočekivano vjenčanje ipak neće dogoditi, sada već bivši zaručnici, latino diva Jennifer Lopez i bivši igrač bejzbola, Alex Rodriguez, ne prestaju puniti medijske stupce svojim intrigantnim odnosom. Vole se, ali se ne vole - ovako nekako mediji opisuju odnos 51-godišnje pjevačice i 45-godišnjeg sportaša koji su u službenom priopćenju objasnili kako i nakon prekida ostaju prijatelji, a ako je vjerovati posljednjim pisanjima magazina Heat, razlog ovakve odluke je poprilično iznenađujuć.

Naime, iako se u nekoliko navrata prije samog prekida pisalo o navodnim Alexovim prevarama koje su, kako mnogi vjeruju, u konačnici i presudile ljubavi s J.Lo, spomenuti medij sada navodi kako ni 'Jenny from the Block' nije bila ništa manje 'nevina'. 'Alex i dalje podržava Jennifer na društvenim mrežama, ali je svjestan i da njegova bivša posljednjih tjedana flerta s drugim muškarcima. Kako bi spriječila Alexa da iz ljubomore napravi nešto što bi joj moglo našteti, Jennifer se odlučila ponovno naći s njim i razgovarati jer ni ona nije bila 'svetica' u vezi. J.Lo bi radije da se piše o Alexovim prevarama nego o njezinim', ispričao je izvor za Heat.


Također, prema riječima neimenovanog izvor, između dvojca i dalje postoje tenzije, ali su odlučili da zbog dobrobiti djece, Jenniferinih 13-godišnjih blizanaca Emme i Maxa te Alexovih kćeri, 16-godišnje Natashe i 13-godišnje Elle, i dalje 'priređivati show' za publiku, ali među njima definitno više nema ljubavi. Podsjećamo, nakon četiri zajedničke godine, sredinom prošlog mjeseca, pjevačica i sportaš stavili su točku na kraj njihovoj ljubavi. 'Shvatili smo da smo bolji prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavit ćemo surađivati ​​i podržavati jedno drugo na našim zajedničkim poslovima i projektima', obznanili su tada u zajedničkoj objavi.