SUKOB NA DVORU Camilla je ljubomorna na Kate?

Camillin cilj je dokazati kako bi ona nakon Elizabete trebala postati kraljica, a ne Kate

Profimedia

Otkako se 39-godišnja Kate Middleton udala za 38-godišnjeg princa Williama, bila je u dobrim odnosima sa 73-godišnjom Camillom Parker Bowles, suprugom 72-godišnjeg princa Charlesa. No strani mediji pišu kako je između njih dolazilo do sukoba, jer se Camilla natjecala s Kate za pažnju 95-godišnje kraljice Elizabete.

Camila je zbog toga išla u krajnosti pa je čak smršavjela nekoliko kilograma, a žalila se kako su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea zauzeli svu pažnju starijih članova kraljevske obitelji. Camillin cilj je dokazati kako bi ona nakon Elizabete trebala postati kraljica, a ne Kate.

Story 

Izvor blizak kraljevskoj obitelji za strane je medije ispričao kako je Camilla bila naročito ljubomorna prošle godine, kada su se William i Kate aktivirali i pozivali na odgovornost kada se pandemija koronavirusa sve više počela širiti. Kraljica je tada imala više povjerenja u Williama i Kate nego u svog sina i snahu. 'Dobila je povjerenje javnosti i osigurala važnost monarhije u tako ključnom trenutku. No Camilla će se boriti, učinit će sve što je potrebno kako bi dobila krunu', dodao je izvor.

Profimedia 

Inače, vojvotkinja od Cornwalla i Kate često se zajedno pojavljuju na kraljevskim događajima, a zajedno su došle i na posljednji ispraćaj princa Philipa, koji je preminuo u 100. godini. A u posljednje vrijeme sve se više govori o trzavicama u braku između Camille i Charlesa. 'Supružnici posljednjih nekoliko mjeseci prilično žive odvojeno. Charles ima sjedište u kući Highgrove House s punim radnim vremenom, a Camilla provodi vikende - a ponekad i duže vrijeme - u svojoj privatnoj rezidenciji u Wiltshireu. Ali u prilikama kad su zajedno, sukobe se - i svađa se nakon nekoliko koktela izuzetno zahukta', ispričao je nedavno neimenovani izvor za strane medije.

Podsjetimo, nekoliko izvora s dvora potvrdilo je kako su Charlesova ovisnost o alkoholu i neprestane trzavice i svađe djelovale pogubno na njihovu vezu, no smatraju da se par ne namjerava rastati zato što im je jednostavnije održavati brak iz obostrane koristi. 'Oni i dalje marljivo obavljaju kraljevske dužnosti i male su šanse da će se razvesti', složni su izvori koji kažu da se par najčešće svađao oko Camilline 'gladi' za moći i gina, žestokog alkoholnog pića kojeg budući nositelj krune obožava.