ALEX RODRIQUEZ VRATIO SE BIVŠOJ SUPRUZI? 'Ona je jedina koju istinski voli'

Ona, navodno, planira ostaviti sadašnjeg supruga zbog višeg supruga

Profimedia

Otkako su obznanili da je njihovoj ljubavi došao kraj te da su prekinuli, bivši zaručnici, 51-godišnja latino diva Jennifer Lopez i šest godina mlađi umirovljeni igrač bejzbola, Alex Rodriguez, ne prestaju puniti medijske stupce svojim intrigantnim odnosom, a američki mediji sada pišu kako Alex zapravo nikada nije u potpunosti zaboravio bivšu suprugu Cynthiju Scurtis.

S Cynthijom Scurtis je pred oltar stao 2002, a u braku su dobili dvije kćeri, Ellu i Natashu, no razveli su se kada je Cynthija potpisala papire 2008. Kao razlog rastave, Scurtis je navela emocionalno napuštanje djece i nje. Također, dodala je kako je brak nepovratno slomljen zbog Alexovih izvanračnih odnosa. Unatoč tome, njih su dvoje nakon razvoda ostali veoma bliski, a neki izvori navode da i prebliski. Iako Cynthija ima supruga, Alex i ona nedavno su zajedno bili na jednom događanju, a izvori koji su prisustovali istom, navode kako je kemija između njih neosporna. 

'On je shvatio da ni jednu drugu ženu nije mogao zavoljeti kao bivšu suprugu i to joj je rekao. Iako je ona u braku, ne može si pomoći s osjećajima koje gaji prema Alexu. Neki čak pričaju da su njih dvoje u tajnoj vezi i da će ona ostaviti supruga zbog bivšeg supruga. Ona je definitivno jedina žena koju istinski voli', rekao je izvor za magazin People.