INSTAGRAM VS. REALNOST Glumica šokirala svojim izgledom u kupaćem kostimu

Iako se posljednjih godina povukla iz svijeta glume, Tori je itekako aktivna na društvenim mrežama gdje često objavljuje savršene fotografije koje, očito, nemaju nikakve veze sa stvarnošću

Profimedia

Instagram je, kako kažu neki korisnici, lijepo virtualno mjesto za savršene laži. Tehnologija je u posljednjih desetak godina toliko napredovala da ljudi pomoću kojekakvih alata za uređivanje fotografija doslovno mogu promijeniti svoj izgled. Efekti koje nudi Instagram očito nisu dovoljno pa ‘obični građani’, ali i svjetske face svakodnevno posežu za Photoshopom koji im omogućuje sužavanje struka, peglanje bora ili celulita, povećavanje usana, korekciju nosa...

Hollywoodske zvijezde žive pod povećalom javnosti pa shodno tome sebi ne smiju dozvoliti niti najmanji propust. No, svjedoci smo kako i zvijezde itekako znaju pretjerati s photoshopom pa ih na paparazzo fotkama fanovi jedva prepoznaju.

Na ovom, ne tako laskavom popisu, našla se i 47-godišnja glumica Tori Spelling koju gledatelji najviše pamte po ulozi u kultnoj seriji ‘Beverly Hills, 90210’. Iako se posljednjih godina povukla iz svijeta glume, Tori je itekako aktivna na društvenim mrežama gdje često objavljuje savršene fotografije koje, očito, nemaju nikakve veze sa stvarnošću.

Profimedia 

Sa suprugom Deanom McDermottom te petero djece, 14-godišnjem Liamom, 8-godišnjem Finnanom, 4-godišnjem Beaunom, 12-godišnjom Stellom i 9-godišnjom Hattie provela je vikend u luksuznom resortu koji se nalazi u kalifornijskoj regiji Orange Country (4). S dječicom se zabavljala na bazenu, a ovaj izlet nije mogao proći bez nadobudnih paparazza koji su ju uhvatili u ne tako reprezentativnom izdanju. 

Profimedia 

Brojni pratitelji ostali su šokirani kada su vidjeli fotografije koje nisu prošle kroz raznorazne aplikacije pa su shodno tome zatrpali društvene mreže negativnim komentarima. ‘Kakva prevara. Ova žena ima petero djece i normalno je da ne izgleda kao top model, ali ne znam zašto ima potrebu toliko uređivati fotografije. Ovo nije dobro’, samo su neki od komentara ispod fotografija.