TRI PRIJATELJICE, DVIJE TRUDNICE Pjevačice zajedno obznanile trudnoću

U grupu stižu dva nova člana

Instagram

Little Mix je britanska glazbena grupa osnovana 2011. tijekom osme sezone britanske verzije The X Factor. Grupu od kraja prošle godine čine Jade Thirlwall, Perrie Edwards i Leigh-Anne Pinnock, jer ih je u prosincu napustila Jesy Nelson zbog želje za boljim mentalnim zdravljem. Niz velikih promjena se nastavlja. Naime, dvije od tri članica su u zadnjih nekoliko dana obznanile da su trudne. Svoje prvo dijete čekaju 29-godišnja Leigh-Anne i 27-godišnja Perrie. 

Prva je svoju trudnoću obznanila starija pjevačica. 'Sanjali smo o ovome jako dugo i ne možemo vjerovati da se ovo zapravo događa. Jedva te čekamo upoznati', napisala je Leigh-Anne uz prekrasne fotografije na kojima pozira sa zaručnikom, nogometašem kluba Watford Andrejem Grayom. Na fotografijama je u fokusu bio njezin trbuščić, ali i zelena kreacija u kojoj je uistinu zasjala. Brzo nakon objave su počele pristizati čestitke, a među njima su bile i njezine kolegice iz benda. 

Ono što mnogi nisu mogli ni slutiti je da je u tom istom trenutku bila trudna i njezina kolegica Perrie Edwards. Nakon nje, ova je 27-godišnjakinja trudnoću obznanila danas. Za razliku od raskošne fotografije pune boja kojom je Leigh-Anne obznanila, Perrie se odlučila za jednostavniju verziju. Uz svog dečka i nogometaša Liverpoola Alexa Oxlade-Chamberlaina pozirala je u crnom čipkastom grudnjaku. Fokus je bio na trbuhu, a par nije mogao sakriti veliki osmijeh i sreću zbog dolaska prinove. 'Presretna sam što ovu avanturu dijelim s tobom, moja srodna dušo. Jedva te čekamo upoznati bebo Ox', napisala je pjevačica dok je Alex odmah pozvao u pomoć: 'Ima li netko savjet kako mijenjati pelene? Jako sam zahvalan i sretan što ću postati tata. Neprospavane noći, čekamo vas', nasmijao je mnoge objavom. 

Treća članica grupe je također u sretnoj vezi, nešto više od godinu dana. Jade je krajem prošle godine priznala da je u vezi s glazbenikom i performerom Jordanom Stephensom. Naime, nakon što je 2019. godine prekinula s rokerom Jedom Elliottom, otkrila je kako joj se nigdje ne žuri. Objasnila je tada da je do prekida došlo zbog njihovih napornih glazbenih rasporeda. Jed je puno vremena provodio na turnejama u SAD-u, a Jade u Britaniji. Neimenovani izvor blizak paru britanskim je medijima u to vrijeme otkrio da su glazbenici u miru odlučili da je bolje da se raziđu. Nije bilo nikakve velike drame između njih. Jednostavno je veza tužno došla svome kraju', kazao je. Unatoč tome što je rekla da joj se ne žuri, nekoliko mjeseci nakon je pronašla ljubav sa sadašnjim partnerom.