Anja Alavanja objavila fotografiju sina, fanovi su primijetili sličnost

Uživa u majčinstvu

Instagram

Domaća voditeljica i novinarka koju trenutno gledamo u emisiji ‘Zdravlje na kvadrat’ na Novoj TV, Anja Alavanja Romac, prije dva tjedna rodila je trećeg sina. Mamin nasljednik već je postao prava faca na društvenim mrežama, a brojni pratitelji ne kriju oduševljenje svaki put kada ponosna Anja objavi fotografiju sa svojim mezimcem.

Instagram 

‘Neki zabavni snovi’, napisala je Anja u opisu posljednje fotografije na kojoj pozira sa svojim sinom. Dječak je, sudeći po komentarima, slika i prilika svoje majke koja rijetko kada skida osmijeh s lica. Odmah su se javili i fanovi koji su primijetili kako bebica već sada podsjeća na Anju. ‘Koji smiješak. Mini mama Anja’, samo su neki od komentara ispod fotografije.

'Urbi et orbi; novi frajer je u gradu! Stigao je malo ranije, baš u pravo vrijeme. Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu. I da ne razočaram svog prijatelja, koji se voli rugati entuzijastičnim objavama friških roditelja; dug je 50 cm, težak 3 150 grama', napisala je Anja uz fotografiju kojom je obznanila da je dječak stigao.

Podsjećamo, Anja je početkom prošle godine stavila točku na devetogodišnji brak, a s bivšim suprugom, 15 godina starijim Željkom Romcem ostala je u dobrim odnosima. Zajedno vode brigu o sinovima - devetogodišnjem Jakovu i šestogodišnjem Ivoru. Nakon kraha braka, Anja je uplovila u novu vezu te se zaljubila u ekonomistu i nogometnog trenera Vedrana Viljevca, s kojim je nedavno dobila trećeg sina.