ROĐENDAN U SUZAMA Leyla Hajrović otkrila zašto ju je suprug rasplakao

Sedmu godišnjicu braka obilježila i na Instagramu

Instagram

Poznata influencerica Leyla Hajrović i njezin suprug, Dinamov nogometaš Izet Hajrović, danas slave sedmu godišnjicu braka. Tim povodom Leyla je na Instagramu otkrila kako ju je suprug rasplakao za njezin 30. rođendan i svojim fanovima otkrila zbog čega je njihov odnos toliko poseban.

'Ovaj video je zapravo naš brak. Mislila sam da on neće moći biti na proslavi mog 30. rođendana jer je imao utakmicu, ali pojavio se i iznenadio me svojim dolaskom. Inače nemam običaj pokazivati emocije, pogotovo ne u javnosti, ali ovdje se nisam mogla suzdržati. Bila sam toliko sretna i dirnuta, trebalo mi je 30 minuta da dođem sebi', istaknula je Leyla u Instagram storyju.

instagram story 

'Zašto je naš brak toliko poseban? Zato što svaki slobodan trenutak biramo provesti ga zajedno. Zato što volimo biti zajedno i doživjeti stvari zajedno. Nakon gotovo devet godina veze i sedam godina braka, jači smo nego ikad i sretniji no ikad. Imamo posebnu vezu koju mnogi ne mogu razumjeti. Mnogi se u vezama umore i forsiraju stvari s vremenom, ali mi ne. Mi smo tim u dobru i zlu. Moj najbolji prijatelj, najbolje biće na planeti, toliko dobrog srca i duše kakve nema nigdje drugdje. Ponosna sam što sam tvoja supruga', napisala je emotivna Leyla koja nema običaj dijeliti emotivne trenutke s vojskom fanova na Instagramu.