Cimerica otkrila kako se princ William ponašao prema Kate na studiju

Kraljevski par nedavno je proslavio 10. godišnjicu braka, no iza njih su puna dva desetljeća poznanstva, prijateljstva i ljubavi

Profimedia

Veza vojvotkinje od Cambridgea, 39-godišnje Kate Middleton i 38-godišnjeg princa Williama bila je očita od samih njihovih početaka. Kraljevski par koji je nedavno proslavio10. godišnjicu braka, upoznao se 2001. godine dok su bili brucoši na Sveučilištu St. Andrews u Škotskoj i između njih je odmah zaiskrilo.

Profimedia 

'Definitivno se među njima odmah osjetila kemija', ispričala je za magazin PeopleLaura Warshauer, cimerica iz doma u kojem su živjeli Kate i William. 'Kad god je Kate bila u sobi, Will bi obraćao pažnju na nju. Kad bismo sjedili za ručkom u blagovaonici i dok bi njih dvoje razgovarali, bilo bi nevjerojatno vidjeti koliko su prirodni, koliko toga imaju jedan drugome za reći. Gledajući unatrag, ti mali sitni trenutci su mogli reći puno o njihovom odnosu i kako će se on razvijati u budućnosti', dodala je Warshauer.

Profimedia  Princ William i Kate Middleton

Na drugoj godini fakulteta Kate i William postali su cimeri, dijeleći stan s četiri spavaće sobe s još dvojicom cimera. 'Zapravo mislim da sam pocrvenjela kad sam te upoznala. Bila sam sramežljiva', otkrila je nedavno u video snimci Kate povodom desete godišnjice braka. 'Trebalo nam je malo vremena da se upoznamo, ali smo vrlo brzo postali bliski prijatelji', kazala je vojvotkinja od Cambridgea.

I William se prisjetio njihovih studentskih dana. 'Preselili smo se zajedno u stan u kojem smo živjeli s cimerima i tu je sve nekako procvjetalo. Jednostavno smo se družili više, viđali… Više smo vremena provodili zajedno', rekao je princ.