MOŽE LI LUKSUZNIJE? Sonja Kovač pokazala svoj kutak za šminkanje

I taman kada smo pomislili kako luksuzu nema kraja, Sonja je pokazala novi kutak koji, baš poput prethodnih, izgleda kao iz bajke

Instagram

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica, Sonja Kovač prije nekoliko mjeseci kupila je prvu nekretninu, a cijeli proces adaptacije i uređenja stana koji se nalazi na sjevernom djelu grada, postepeno je dijelila sa svojim brojnim pratiteljima. I jedno je sigurno - plavokosa ljepotica živi snove gotovo svake djevojke. 

Instagram 

Prije nekoliko tjedana pokazala je prostrani walk in closet o kojem je i sama maštala godinama unazad. Na policama su uredno poslagane brojne torbice s potpisom modnih kuća među kojima su Dior, Gucci, Louis Vuitton... Ukratko rečeno - ovakvog ormara ne bi se posramile niti neke svjetske zvijezde. 

I taman kada smo pomislili kako luksuzu nema kraja, Sonja je pokazala novi kutak koji, baš poput prethodnih, izgleda kao iz bajke. Riječ je o kutku za šminkanje u kojem se nalazi kozmetika, brendirani parfemi... 'San svake cure, zar ne?', upitala je influencerica svoje pratitelje koji nisu krili oduševljenje novom prostorijom. 

Sonja je nedavno u intervjuu za Story otvoreno pričala o cijenama stanova u Zagrebu. 'Da, mislim da su cijene previsoke. Stvarno se prodaju grozni stanovi za prevelike novce i zaista treba tražiti jako dugo kako bi se pronašlo nešto dobro i za bolju cijenu. Bojim se da ova cijela situacija s korom i potresima neće ništa značajno utjecati na korigiranje cijena stanova - osim možda onih starih u centru grada. Cijene su također tako visoke i zbog APN-a posljednjih godina, a s obzirom na to da se subvencija produžuje sada na ponovno nekih par godina, sigurno neće pomoći korekciji cijena', rekla nam je Sonja.