DIJELE I DEČKE? Kažu da je Kim bila intimna s trenutnim dečkom svoje sestre

Manekenka i bivša supruga dotičnog muškarca otkriva svakakve pinkaterije

Instagram

Krajem siječnja dogodila se nova ljubav. Najstarija sestra iz klana Kardashian-Jenner, Kourtney Kardashian od tada ljubi 45-godišnjeg glazbenika Travisa Barkera, bubnjara rock sastava Blink-182. Nakon razvoda od Scotta Disicka, s kojim ima troje djece, nije imala puno sreće u ljubavi. Sada se prvi put čini da je napokon sretno zaljubljena. Kako se o njihovoj ljubavi ne zna puno, svaki detalj je zanimljiv javnosti. Prema izjavama Travisove bivše supruge Shanne Moakler, Travis ima tajnu - bio je intiman s Kim, mlađom sestrom sadašnje djevojke. 

Iako se čini previše nevjerojatnom da bi bila istinita, priča koju je ispričala Shanna je šokirala mnoge. Naime, tvrdi da je bubnjar dok su bili u braku, imao aferu s Kim, što je bio samo dodatan razlog njihovog razvoda 2008. godine. 'Razvela sam se od bivšeg jer sam ih vidjela - uhvatila sam ih u aferi', rekla je bez razmišljanja za US Weekly. Kim tada nije bila toliko poznata, nego je radila kao organizatorica ormara poznate bogatašice Paris Hilton. 

Razvela sam se od bivšeg jer sam ih vidjela - uhvatila sam ih u aferi

Iako i ovo djeluje kao nevjerojatno, priča dobiva još jedan neobičan zaokret - nije samo Kim imala aferu s njim. 'Prije Kim je imao aferu s Paris, u vrijeme kada je Kim radila za nju i kada su bile najbolje prijateljice. Nakon toga je današnja reality zvijezda i poduzetnica postala model, i tada ju je Travis uočio', ispričala je 46-godišnja bivša manekenka. 

Travis je otac 17-godišnjeg sina Landona i 15-godišnje Alabame koje je dobio s bivšom suprugom Shannom Moakler, dok Kourtney ima djecu sa Scottom Disickom. Majka je 11-godišnjeg sina Masona, osmogodišnje Penelope i šestogodišnjeg Reigna. Iako su njih dvoje prekinuli devetogodišnju vezu prije šest godina, i dalje zajedno odgajaju djecu, pa njihovi fanovi na društvenim mrežama prizivaju njihovo pomirenje, posebice kada netko od njih dvoje napiše komentar ispod fotografije. Tako je proteklog mjeseca Disick, ispod obiteljske fotografije koju je objavila 41-godišnja Kardashian, napisao 'Hvala Kourtney Kardashian što radiš najljepšu djecu u gradu. Nisam mogao pronaći bolju osobu na svijetu da imam ovako divnu djecu. Volim tebe i našu obitelj više od ičega na svijetu'. No po svemu sudeći, do pomirbe dugogodišnjeg para ipak neće doći, jer Kourtney ima novog dečka.