Princ Harry: 'Meghan samo zbog jednog razloga nije digla ruku na sebe'

I ovaj put princ Harry podijelio je one najintimnije trenutke o kojima je Meghan progovorila u najiščekivanijem intervjuu desetljeća koji je uzdrmao britansku krunu

Profimedia

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle ne prestaju šokirati javnost svojim izjavama. Iako Britanci pišu kako im je popularnost nakon napuštanja kraljevske obitelji rapidno pala, par i dalje, zahvaljujući kontroverznim intervjuima, puni naslovnice svjetskih magazina.

Profimedia 

I ovaj put princ Harry podijelio je one najintimnije trenutke o kojima je Meghan progovorila u najiščekivanijem intervjuu desetljeća koji je uzdrmao britansku krunu. Naime, američkoj talk show kraljici i kućnoj prijateljici Oprah Winfrey, Meghan je priznala kako je u jednom trenutku zbog lošeg psihičkog stanja razmišljala o samoubojstvu.

Profimedia 

Sada je i Harry potvrdio njezine riječi i otkrio još detalja o ovoj osjetljivoj temi. Jedini razlog zbog kojeg Meghan nije sebi oduzela život, prema njegovim riječima, upravo je ljubav prema njemu. U tom trenutku znala je kako ne može dozvoliti da Harry ostane bez još jedne žene u svom životu. 

Profimedia 

‘U tom trenutku jedino što ju je zaustavilo je činjenica da takav postupak ne bi bio pošten prema meni. Nije htjela da ostanem bez još jedne osobe u svom životu i ponovno proživljavam teške trenutke. Nije htjela da ostanem bez još jedne žene i to one koja nosi bebu u sebi’, rekao je princ Harry za strane medije.

Podsjećamo, koliko je pritisak medija i javnosti te izostanak podrške 'Firme' djelovao na psihičko zdravlje Meghan Markle, prije nekoliko mjeseci potvrdila je i sama 39-godišnjakinja. 

'Pomislila sam da bi bilo bolje da više nisam živa. Mislila sam da je to jedini izlaz, da bi to možda bilo jedino rješenje i rekla sam to Harryju. Nisam takva osoba inače. Pred svjetlima reflektora moraš odraditi posao, a raspadaš se. Ljudi nemaju pojma što se događa iza zatvorenih vrata', ispričala je Meghan kroz suze dodavši kako je na palača na njezin poziv za pomoć reagirala s objašnjenjem da im je žao, ali da ne mogu ništa napraviti po tom pitanju jer su svi oni prošli isto to'.