Saša Lozar: 'Supruga i ja savršeno funkcioniramo u svim uvjetima'

Ovotjedno lice s naslovnice novog Storyja je svestrani Saša Lozar

Goran Čižmešija

Saša Lozar jedan je od onih ljudi za koje bi bila šteta da nisu na sceni. Osim što se davnih dana iskazao u megapopularnom boy bendu Saša, Tin i Kedžo, svoj je put nastavio u voditeljskim radijskim vodama, ali i samostalnom glazbenom karijerom tijekom koje je, pogotovo posljednjih godina, zabilježio hitove poput ‘Tajno’, ‘Dama’, ‘Vrijeme’, a uskoro dolaze i nove pjesme njegova uspješnog tima. I u novoj sezoni showa ‘Tvoje lice zvuči poznato All Stars’ na Novoj TV Saša oduševljava fantastičnim transformacijama pa je već odnio pobjede kao Vice Vukov te u dvostrukoj ulozi kao Pavarotti i James Brown, a ove subote bit će zanimljivo vidjeti ga transformiranog u Lepu  Brenu. O svemu tome, ali i obiteljskom skladu sa suprugom Marinom i kćerkicom Evom, ljubavi prema slasticama i osjećaju za lijepo, eklektično i drukčije - priča za Story.

Story: Opet vas gledamo u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato All Stars’. Jeste li se premišljali o sudjelovanju s obzirom na sve pripreme i transformacije koje zahtijeva?

Kako mi jako nedostaju pozornica i nastupi, društveni aspekt nastupanja jako je zabavan i za mene vrlo koristan. To je velik projekt i odlično je iskustvo biti dio te priče, testirati sve svoje granice i mogućnosti. Ovo je sjajna prilika da sve to kvalitetno pokažeš i izbaciš iz sebe, ali i poneseš puno toga te mnogo naučiš.

Story: Što vam je najveći izazov u showu?

Vokalist sam i svakoj transformaciji pristupam kroz glas, nakon toga slijedi analiza pokreta i karaktera. Sve to čini veliki izazov koji, kad se savlada, izgleda kao najlakša stvar na svijetu, a zapravo je sasvim suprotno.

Story: Kako ste vi proživjeli posljednjih godinu dana? Što vas je ovo iskustvo naučilo?

Cijelo ovo pandemijsko razdoblje bilo mi je dosta radno, radijski eter i studio naizmjenično. Dosta sam snimao, objavio nekoliko singlova, videospotova, usporedo odrađivao promociju i kampanje na digitalnim platformama. To mi je pomoglo spasiti glavu. Shvatio sam da ništa nije sigurno te da uvijek moraš imati plan B, kao i sposobnost prilagodbe.

Story: Mnogi kažu da im je lockdown, uza svu neizvjesnost, bio idealan da se više posvete obitelji? Jeste li i vi bili jedan od njih?

Svakako je bilo više vremena za druženje, ali samim time i više ‘škakljivih’ situacija s obzirom na to da smo stalno bili zajedno. S druge strane, Marina i ja smo u braku već 16 godina i savršeno funkcioniramo u svim uvjetima.

AMZ 

Potražite i ekskluzivno izdanje Story + DAR ČITATELJIMA - SANYTOL višenamjenske maramice, od danas, 26. svibnja na kioscima. Story daruje čitateljima SANYTOL višenamjenske maramice za savršeno čist i dezinficiran dom. SANYTOL višenamjenske maramice uklanjaju 99,9% bakterija, virusa i gljivica, ne ostavljaju mrlje i ne oštećuju materijale. Koriste se u kućanstvu, od kupaonice i kuhinje pa do dječjih prostora, za čiste i sjajne površine s mirisom eukaliptusa. Plus, iznimno su praktične! S obzirom na pandemiju, izražena je potreba za dezinfekcijom pa osigurajte što čišći i sigurniji životni prostor svojim ukućanima. U svakom trenu i na svakom koraku.