PROCURILE FOTOGRAFIJE Od samozatajnog srednjoškolca do seks simbola

David bez srama nosi torbice i štikle, prije nastupa stavlja šminku na lice, lakira nokte, depilira noge, ljubi kolegu iz benda, a iz kuće nerijetko izlazi u ženskoj odjeći.

Instagram

Već nekoliko dana svijet ne prestaje brujiti o talentiranom Talijanu Damianu Davidu. I ptice na grani već znaju kako je riječ o frontmanu benda Måneskin, rokeru koji je pokorio ovogodišnji Eurosong i sa svojim bendom zasjeo na tron. No, publiku nije samo osvojio vokalnim sposobnostima već i neobičnim izgledom, a odnio je i laskavu titulu najboljeg frajera Eurosonga. I s tim su se složile i brojne dame diljem svijeta.

David je sve samo ne tipičan muškarac. On bez srama nosi torbice i štikle, prije nastupa stavlja šminku na lice, lakira nokte, depilira noge, ljubi kolegu iz benda, a iz kuće nerijetko izlazi u ženskoj odjeći. No, sudeći po komentarima, Talijan je osvojio srca žena koje na društvenim mrežama komentiraju kako se godinama unazad nije pojavio muškarac s boljom energijom i karizmom.

Instagram 

No, ovaj osebujni mladić nije oduvijek njegovao stil drskog rokera. Na društvenim mrežama procurile su njegove stare fotografije na kojima David pozira bez šminke. I dok neke djevojke pišu kako im je zgodan u svakom izdanju, druge komentiraju kako je prije izgledao bolje.

Inače, pjevač je rođen u Rimu 8. siječnja 1999. godine, a publici je postao poznat tijekom sudjelovanja u natjecateljskom showu X Factor, gdje se predstavio sa svojim bendom Måneskin. U spomenutoj emisiji dobili su epitet 'otkriće godine', a izgleda da je isti epitet sada dobio i pjevač benda.

Jednom je prilikom na Instagramu pričao o tome kakve djevojke ga privlače. 'Nemam tip žene, svaku vrstu tijela smatram lijepom. Međutim, uz imperativ harmoničnosti i njege. Dozvolite da objasnim. Volim vrlo mršave djevojke s malim grudima, ali zategnutih tijela. Volim više zaobljena tijela s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim standardna tijela sa svime na svom mjestu i ništa pretjerano. Volim lijepe djevojke, sve. A ljepota može biti subjektivna. Ali određene stvari koje se tiču osobnosti su univerzalne', objasnio je.