DJEVOJKE, ZABORAVITE DAMIANA Ovo je njegov tajanstveni brat

Sa samo 22 godine Damiano je uspio opčiniti svijet, a njegova energija, stil i izgled - pomiču granice rodnih stereotipa

Profimedia

Godinama se na javnoj sceni nije pojavio muškarac o kojem žene diljem svijeta danima ne prestaju raspravljati. Riječ je, naravno, o Damianu Davidu, frontmenu benda Måneskin koji je ove godine zasjeo na tron Eurosonga. I da, Facebook, Twitter, TikTok, Instagram i ostale društvene mreže ne prestaju brujati o muškarcu koji neodoljivo podsjeća na glam rokere iz nekadašnjih vremena i jedno je sigurno - Talijan je pravo osvježenje na glazbenoj sceni. 

Kada pitate većinu žena što ih privlači na ovoj razuzdanoj rock zvijezdi, odgovor je kod većine jako sličan - 'ima ono nešto'. Muškarac koji obožava crnu olovku, nalakirane nokte, cipele s potpeticom i odjeću s leopard uzorkom preko noći postao je seks simbol za kojim lude tisuće žena.

Instagram 

Sa samo 22 godine Damiano je uspio opčiniti svijet, a njegova energija, stil i izgled - pomiču granice rodnih stereotipa. Ne srami se prošetati gradom u ženskoj odjeći ili poljubiti kolegu iz benda pred milijunima gledatelja. Javnosti želi poslati poruku o pomicanju granica, slobodi, različitosti, izboru, snazi, hrabrosti...

No, za brojne obožavateljica lika i djela Damiana Davida imamo i sretnu vijest. Naime, glazbenik ima brata koji neodoljivo podsjeća na njega. Sličan stil, vitka figura, duga kosa i šarmantni pogled prvo je što primijetimo kada pogledamo Jacopa Davida. O njemu nema puno dostupnih informacija, a poznato je samo kako je već neko vrijeme u sretnoj vezi sa samozatajnom Talijankom. Žao nam je djevojke, braća David već su 'ulovljeni' pa ne preostaje ništa drugo nego uživati u fotografijama.