Jelena Perčin: 'Maša je vesela i razigrana na tatu'

Kada se 2018. godine u maminom trbuhu prošetala Storyjevim crvenim tepihom, danas dvoipolgodišnja Maša bila je najmlađi gost na Story Hall of Fame partyju, a da je partyjati nastavila i u godinama koje su uslijedile, otkrila je za Story.hr upravo njezina mama

Marko Prpic/PIXSELL

'Najveća anegdota tog dana bila mi je pronaći nešto u što ću stati', kroz smijeh nam je na početku razgovora rekla domaća glumica, 40-godišnja Jelena Perčin kada smo ju nazvali uoči ovogodišnjeg Story Hall of Fame-a, koji će se održati 16. lipnja ove godine, kako bismo se prisjetili Storyjevog HOF-a iz 2018. godine. Naime, najglamuroznijim crvenih tepihom u Hrvatskojj te je godine Jelena prošetala u društvu danas dvoipolgodišnje kćerkice Maše koja je tada još uvijek bila u maminom trbuhu. U društvu prijatelja i kolega, glumica je partyjala na događaju za koji se redovno traži ulaznica više, a iako je tada bila u sedmom mjesecu trudnoće, nakon što je pronašla haljinu za glamurozni događaj, ništa je nije spriječilo da se na istome i nezaboravno provede.

Marko Prpic/PIXSELL 


'Te je godine i naša predstava 'Ciganin, ali najljepši' dobila Storyjevu nagradu za Najbolju predstavu pa sam na partyju bila u društvu kolega i prijatelja i svi smo se odlično zabavili. U jako lijepom sjećanju mi je ostao HOF 2018., naročito kada ga se prisjetim sada, u ovo vrijeme kada nam se takvi događaji čine kao davna prošlost', sa sjetom je za Story.hr ispričala glumica koja, osim navedene nagrade, te je godine kući otišla s još jednom, onom za Najbolji editorijal.

Marko Prpic/PIXSELL 

Mislim da je ona sva na tatu

 No, osim po nagradama i odličnom tulumu, ono po čemu ponajviše pamti taj 15. svibnja 2018. godine je naravno trudnički trbuh. 'S obzirom na to da je Maša rođena tri mjeseca poslije, na partyju se ipak nisam mogla kretati toliko slobodno kao što bi možda inače, ali nisam dala da me trbuh spriječi u plesanju', našalila se glumica koja nam je za kraj otkrila je li baš zbog toga njezina Maša danas tako vesela djevojčica.

'Tada nisam predviđala kakva će biti karakterno, vladalo je uzbuđenje i iščekivanje, ali danas, tri godine kasnije, zasigurno mogu reći da je Maša jedno jako veselo i razigrano dijete. Sumnjam da je to pokupila na mene, mislim da je ona sva na tatu', rekla nam je glumica koja osim malene Maše, sa suprugom, također glumcem, Momčilom Otaševićem ima i šestomjesečnog sina Jakšu, dok iz prethodnog braka ima i 12-godišnju kći Lotu.