Ariana Grande objavila je neviđene fotografije s vjenčanja

Ceremonija je jednostavna, a prisustvovalo je manje od 20 ljudi

Instagram

Pjevačica Ariana Grandenedavno se udala za agenta za prodaju nekretnina Daltona Gomeza. Svadba je bila mala i intimna, a prisustvovalo je manje od 20 ljudi. Sada je sa svojim obožavateljima podijelila iščekivane fotografije s vjenčanja. U opis je stavila datum vjenčanja, 5. svibnja 2021. godine. Prva objava Instagramu je skupila više od šest milijuna lajkova u manje od sat vremena. 

Ariana je nosila vjenčanicu bez naramenica i imala je gola leđa. Šminke je stavila minimalno, a kosu je raspustila. Njezin odabranik za njihov najvažniji dan odjenuo je crno odijelo i bijelu košulju. 'Bili ste predivni, čestitke od srca. Zaslužujete svu sreću svijeta', samo su neki od komentara obožavatelja ispod objavljenih fotografija.

Nije poznato je li par priželjkivao takvo vjenčanje ili su sve isplanirali na brzinu. Izvori bliski Ariani i Daltonu tvrde kako im je to bio slobodni vikend te više nisu željeli čekati, no oboje su željeli intimnu ceremoniju. Ariana je željela da sve bude jako jednostavno. 

Podsjetimo, glasine o njihovoj vezi prvi put su se pojavile u veljači prošle godine, nakon što je pjevačica prekinula s glazbenikom Mikeyom Fosterom s kojim je bila od 2019. godine. Objavama na Instagramu Ariana je potom dala naslućivati o novoj ljubavi, a s Daltonom je vezu potvrdila u svibnju prošle godine kad su se oboje pojavili u spotu za njenu pjesmu s Justinom Bieberom 'Stuck With U'. Par se naposljetku zaručio u prosincu.