PRODAO USPOMENE Harry krši obećanje koje je Williamu dao još kao dijete?

Obitelj ponovno bjesni na mlađeg princa

Profimedia

Princ Harry, mlađi brat princa Williama, prekršio je obećanje koje je bratu dao nakon smrti princeze Diane, njihove majke, o tome da uspomene na majku neće prodavati niti će na njima pokušavati zaraditi. Kraljevski komentator Phil Dampier u izjavi za New Idea otkrio je da su prinčevi, dok su još bili mlađi, sklopili pakt da priče i sjećanja na princezu od Walesa neće biti na prodaju, a sve to uslijedilo je nakon što su se u medijima pojavile glasine o tome da će 36-godišnji vojvoda od Sussexa na Netflixu objaviti seriju dokumenata o princezi Diani.

Profimedia 

'Dakle, to što Harry planira je toliko loše i isprazno da čak i William teško vjeruje da će to zbilja i učiniti. Mislio je da će njihova mama i pored njihovih razlika i udaljavanja u posljednjih nekoliko godina ostati sveta', rekao je kraljevski komentator. Drugi izvor kaže kako je to posebno uznemirujuće za kraljevsku obitelj jer su mislili da su princ William i princ Harry napravili korak prema pomirenju, a ne još većem udaljavanju, nakon što su proteklog mjeseca zajedno prisustvovali sprovodu princa Philipa, a nakon službenog dijela ceremonije primijećeni su da razgovaraju zajedno s Kate Middleton.

Međutim, izvor je rekao da je to bio samo privremeni prekid vatre iz poštovanja prema kraljici Elizabeti. Napokon, on i princ William počeli su se opet svađati nakon što se vratio u Los Angeles kako bi bio sa suprugom i sinom. U međuvremenu, kraljevska komentatorica Angela Levin također je rekla da je princu Charlesu slomljeno srce nakon što je čuo da ponovno otkriva detalje iz obitelji u emisiji s Oprah.

Profimedia