ŽELI TIHO ROĐENJE Meghan će roditi bez vikanja, neće joj govoriti 'tiskaj'

Za svoju djevojčicu žele samo najbolje

Profimedia

Vojvotkinja Meghan Markle i njezin suprug, 36-godišnji princ Harry, na ljeto će dobiti drugo dijete. Za svoju djevojčicu žele najbolje pa su razmotrili ideju prema običajima scijentologije. Izvor blizak paru za magazin New Idea ispričao je kako Sussexi žele da njihova kći dođe na svijet 'tihim rođenjem'. Naime, osnivač scijentologije L. Ron Hubbard smatra da će djeca izrasti u zdravije osobe ako se rode u miru i tišini, dakle bez vikanja, plakanja, psovanja - svega onoga čemu buduće majke u očaju i boli često pribjegnu. 

Profimedia 

'Meghan i Harry osjećaju da su dovoljno prošli u vlastitom životu. Nestrpljivo se raduju novom početku sa svojom djevojčicom te joj žele omogućiti najmirniji mogući dolazak na svijet', ispričao je neimenovani izvor za strane medije. Ispričao je kako tijekom Meghaninog porođaja liječnici neće pričati niti joj se obratiti i govoriti 'tiskaj' i slično. 'Okruženje mora biti mirno i tiho. Ono što dijete čujem tijekom poroda može na njega utjecati kasnije u životu', dodao je. 

Profimedia 

Meghan i Harry došli su na ovu ideju nakon jer žele da njihova djeca žive u zdravijem mentalnom okruženju. Tvrde kako im ostale psihološke traume nakon života u kraljevskoj obitelji te ne žele da njihova djeca prolaze isto. Inače, jedan od stručnjaka za kraljevsku obitelj nedavno je istaknuo kako će Meghanina i Harryjeva kći po mnogočemu biti posebna.

Ona  će biti prva kraljevska beba koja nije rođena u Velikoj Britaniji. Osim toga, ako Meghan rodi u Kaliforniji te zadrži američko državljanstvo, njihova će djevojčica automatski postati američka državljanka. Stručnjak navodi kako je moguće da kraljevski par neće odabrati titulu za svoju djevojčicu, baš kao što to nisu učinili kada se rodio njihov sin Archie. Strani mediji pišu kako bi joj eventualno mogli dati titulu 'Lady'. Zbog toga su već ranije krenula nagađanja kako bi kćerkici mogli nadjenuti ime Diana kako bi je se moglo oslovljavati s Lady Di, poput Harryjeve mame.